5 myyttejä kuukautiset


  väärinkäsityksiä, monet heistä jo karkotettu, ja toiset ovat nostamassa kysymyksiä. Kuukautiset on aihe, jota ei aina puhunut selkeästi, mitä on tehnyt, että valitettavasti monia myyttejä, jotka ovat peitettynä totuuden. Varmasti olet koskaan kuullut, että naiset kuukautisten esimerkiksi saisi ajella tai värjätä hiuksensa. Se on vain yksi esimerkki, mutta siellä on enemmän. Tutustu 5 näkyvin vääriä myyttejä sääntö.

  1. Vältä uiminen tai suihkussa

  Niin väärä kuin epähygieenistä. Itse asiassa se on yksi kertaa sen kuukauden, jonka enemmän huomiota olisi kiinnitettävä henkilökohtaiseen hygieniaan. Se on myös karkotettu myytin uida altaassa tai rannalla alle väitettä, jonka mukaan kylmän veden pysäyttää verenkiertoa aikana. Yksinkertaisesti fysiologinen vaikutus johtuu kaventunut verisuonten alentamalla lämpötilaa, mutta ilman riskejä.

  2. lisätä hiusten kasvua

  Toinen uskomus poistettu todellisuudesta. Kuukautiskierron aikana On totta, että hormonit Ne ovat tilapäisesti levossa eivätkä siten edistää hiusten kasvua. Itse asiassa, ei ainoastaan ​​se ei lisää kasvua, vaan pikemminkin hidastaa näinä päivinä. Jotkut naiset haluavat ajella päivinä kuukautisten koska se takaa sileä iho pitempään.

  3. Persilja, tekee liittolainen?

  Se on yksi eniten käytetty ruoanlaitossa mausteet maku monia ruokia, mutta ei vaikuta lainkaan erityisesti siitä kuukautiset. Itse asiassa persilja Se on mauste käytetään säästeliäästi, koska suuria määriä voi olla myrkyllinen. Jotkut muinaiset perinteet varmisti, että voisi lievittää kipua sääntöä, myytti, että on osoittautunut epävarmaksi.

  4. Ei värjätä hiuksensa

  Uskomus jotenkin liittyvät myytti, ja karkotti, että ei tule pestä tai pestä hiukset kuukautisten aikana. Väärä, koska se ei ole, että naiset tekevät pysähtyä teidän henkilökohtaisen hygienian. Luullaan mukaan näinä päivinä hiukset ei ota hyvin väriaine, joka ei ole perusteltu ja tieteellinen perusta, koska vaikutus väriaine ei riipu ajan sen kuukauden, jonka nainen on.

  5. ylläpitää intiimi

  Toinen tabu, joka on karkotettu, sillä säännön aikana voi myös ylläpitää parisuhdeväkivallasta. seksuaalisuus Sillä ei ole rajoja tai erityisiä rajoituksia kuukautisten aikana, joten nainen ei ole mitään pelättävää, koska ei ole vaaraa lähetyksen sellaista sairautta, kuten se on tullut ajatelleeksi. Se on myös aika sen kuukauden, jonka riski on vähäisempi raskauden. Toinen myytti, jolla me sulkemaan tässä kvintetti. Paras tapa hävittää vääriä uskomuksia puhuu ulos.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 5 = 5


  Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة