Kymmenen kaupunkia, joka on parempi Espanjassa

Tiedätkö mitä Espanja Kaupunki, jossa asut paremmin? On monia henkilökohtaisia ​​vaikuttavista tekijöistä aika olla onnellinen ja tuntuu integroitu kaupunki, perheen ja ystävien työpaikalla. muitakin ulkoiset tekijät, jotka määräävät elämänlaatua koska hinta vuokra-asuntojen, verot, peruspalvelut kuten koulutukseen tai terveyteen ja ilmastoon. Näitä kysymyksiä ovat palvelleet kehittää, mistä tutkimuksessa Nuroa.es, sijoitusta 10 kaupunkia, joka on parempi Espanjassa.

Kaupungeissa, joissa on parempi Espanjassa

  1. Ciudad Real. Tämä tyypillinen Manchego ja epäkäytännöllinen kaupunki on kunnia johtaa tätä erityistä ranking kiitos niiden palvelut ovat edullisin taloudellisessa mielessä: vuokra, terveys ja koulutus&# 8230; hyvät yhteydet Madridin ja se, että ei ole liian suuri kaupunki ei omista tungosta kouluissa ja terveydenhuollon arvioidaan myös. Sen historiallisen ja kulttuuriperinnön ja sen etuoikeutettu sijainti He tekevät siitä ihanteellisen paikan asua, erityisesti nuoria lapsiperheitä kaupunkiin.
  2. Cáceres. Tämä kaunis keskiaikainen kaupunki toisella sijalla. Se on erityisen arvostettuja sen leuto ilmasto monta tuntia auringonpaistetta vuodessa, siitä on syytä lisätä, että on yksi halvimpia kaupunkeja vuokrata kotiin. Caceres on kaksi ylimääräistä nähtävyyksiä, se on valittu Espanjan pääkaupungissa gastronomian ja valittiin vuonna 1986 World Heritage kaupunki UNESCO.
  3. Ávila. Espanjaa kaupunki, kuuluisa seinään, täydellinen palkintokorokkeelle Espanjan kaupunkien elämänlaadun parantaminen ja hyötyjä vuokran, terveys ja koulutus. Vaikka se on yksi niistä kaupungeista tallennetun alemman talvilämpötilat enemmän kuin hän tekee kulttuurisen rikkauden jolla hänet nimitettiin World Heritage kaupunki UNESCO.
  4. Badajoz. Sinulla ei ole mitään kateutta sen naapurin Cacereñan koska vain yhden paikan erottaa sijoitusta Espanjan kymmenen kaupungit elämänlaatua. Sää myös pelaa rajaseutukaupungissa, kuten se teettää halvempaa ja kohtuuhintaisia ​​palveluja.
  5. pesuallas. La Mancha Kaupunki kuuluisa roikkuu taloja Se on numero 5 sijoitusta. pesuallas Se on pieni kaupunki, joka muun aarteita rikas kulttuuriperintö perintö, ei ole lainkaan tungosta, tarjoaa enemmän kohtuuhintaisia ​​palveluja ja mahdollisuus saada enemmän kohtuuhintaisia ​​asuntoja.
  6. Logroño. Viestintä ja kustannukset peruspalvelujen, kuten veden, anna Logroño olla kärjessä kymmenen kaupunkia parempaa elämänlaatua, vaikka sää on tekijä, joka heikentää joitakin kohtia. Logroño on myös ihanteellinen paikka nauttia hyvää ruokaa.
  7. Albacete. Castilla La Manchassa Se on, mukaan sijoitusta ja analysoitujen tekijöiden, autonomisen joka näyttää olevan elänyt paremmin. Sisällä La Mancha maakunnassa, kuuluisa muun muassa gastronomian (juustot, viinit), se näyttää parhaat edellytykset asukkaiden nauttia paremmasta elämänlaadusta.
  8. Zaragoza. Aragonian kaupunki, kansainvälisesti tunnettu upeista basilika, ei ole liian täynnä, kuten Madrid tai Barcelona (vaikka se on iso kaupunki), joka tekee siitä hyvä paikka asua. Aika ei aina mukana, vaikka keskimääräinen lämpötila on noin 15 astetta. Toinen kohta sen puolesta on saada hyvät liikenneyhteydet (nopea juna). moderni kaupunki, jolla on suuri kulttuuriperintö.
  9. Valladolid. Pääkaupunki Castilla y Leónin on arvioitua pienempi kaltaisissa kysymyksissä ilmasto (talvella liian kylmää) ja asumismenot. Ansiokkaasti, havaittu muita tekijöitä, kuten peruspalvelut (terveydenhuolto ja koulutus) ja verot. Kun kyseessä on IBI, se on yksi alhaisimpia sijoitusta.
  10. Pamplona. Sulje tämä lista kaupunkien epäilemättä kansainvälisesti tunnetuin kiitos sanfermines, johon hän antautui Hemingway. Pamplona on kaupunki, jossa hyvää ruokaa Se on riittävä sisällyttäminen sijoitusta syy. Se on kaupunki nuorten ilmapiirin ja lukuisia nähtävyyksiä vierailla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2


Erstatning for kød Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة