Miten juhlat kotona: vinkkejä ja ideoita

Pitää hallussaan kaikenlaisia ​​tapahtuma, jota osapuoli kotona on jotain, että Voit mennä oikeaan jos noudattaa suuntaviivoja, mutta voi myös mennä melko huono, jos ei järjestät se kunnolla. Tässä näemme joitakin vihjeitä ja ajatuksia, jotta voit järjestää hyvän osapuoli kotona ilman pelkoa kostotoimista.

Bileet asunnon tai pieni talo

Yksi suurimmista ongelmista puolue kotona, juuri tila Tämän. Jos sinulla on pieni talo, parasta mitä voit tehdä on Poista huonekalut yksi huoneista, ja mahdollistavat vain taulukon joten ihmiset menevät kun ruokaa ja samaan aikaan voi jättää silmälaseja tai muita asioita sen päälle.

Lisäksi antaa ripaus ero ja tee asiakkaat voivat istua hiljaa yhdessä hetkiä osapuoli, voit lisätä muutaman neliömetrin matto tekonurmi (myydään taloudelliset ja neliömetrin tahansa rautakaupasta) ja laita yläpuolella tyynyjä. Näin sinulla on suuri tila tanssia ja intiimimpi alue ilman ongelmia tai huolenaiheita vahingoittaa huonekaluja.

Järjestää syntymäpäiväjuhlat

Syntymäpäiväjuhlia ovat yhteisiä juhlia kotona, jos haluat viettää yksi heistä, wow tekijä Se voi olla sinun suurin liittolainen. Yritä saada henkilö täyttää tiedä mitään että olet ajatellut valmistelee osapuoli, valita yksinkertainen ja johdonmukainen sisustus ja synttärisankarille järjestää jonkinlainen grilli tai elintarvikkeiden talon ulkopuolella (voi olla joissakin kollektiivinen pihalla tai samalla terassilla talon) tällä tavalla, välttää puhdistus astiat ja ruokailuvälineet, kun puolue ja te annatte erikois- ja dynaaminen kosketusnäyttö syntymäpäivä.

Bileet uuden taloni

Toinen pohjimmainen kotiin juhlia, on juhlia että löytyy kotoa Uusi talo. Tässä tapauksessa aivan kuten ensimmäisessä, parasta mitä voi tehdä on juhlia osapuolelle ennen sijoittanut huonekalujen koska näin saat tilaa ja välttää pilaantumista tai naarmuuntumista.

Toinen tekijä sinun täytyy harkita, jos juhlia osapuoli uuteen kotiin, ovat naapureita. Kysyä lupaa yhteisöstä juhlia juhlaa, sillä riippuen naapureita olet rakennuksessa, luvaton osapuoli voi päätyä huono naapurustossa suhde ei ole miellyttävä pitää.

Makuasia

Kun juhlii tahansa osapuolen talossa, tärkeintä on, että annat ympäristöä ainutlaatuisen ja ainutkertaisen ilmaa. yrittää yhteyttä kaikki kaverisi ja voit jopa pelata pelejä, jos et tunne toisiaan, tai pelejä tytöille, esimerkiksi jos juhlia jäähyväiset Näin jokainen viihtyvät ja paljon muuta viihdettä iltaisin. Joten, te tiedätte, tehdä työtä ja laatia hyvä puolue kotona.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة