Kasvit ja kukat, jotka houkuttelevat hyttysiä

on olemassa tiettyjä kasveja, jotka houkuttelevat hyttysiä ja on tärkeää tietää mitä välttää houkuttelemasta hyönteisiä kuten kun olemme ulkona, saapuminen hyvä sää on hyvin tavallista hyttysiä näyttävät kotona, mutta jos me myös kantaa meidän puutarhassa kasveja ja kukkia mieleisekseen, painajainen voi lisääntyä. Huomaamme, mitä kasvit ja kukat, houkutella näitä epätoivottuja hyönteisiä.

Kasveja, jotka voivat houkutella hyttysiä

hyttysiä mennä hiilidioksidin, Tästä syystä useimmat kasvit aina houkuttelevat heillä ei ole vahva ja erottuva haju hylkii.

Kasvit yleensä soittaa heidän huomionsa enemmän, He ovat niitä, jotka tuottavat enemmän hiilidioksidia hiili iltaisin tuntia. Kaikki kasvit tuottavat tämän kaasun jätteenä tuote hengityksen, mutta siellä jotkut, jotka eivät vielä yön yli estää veden haihtumisen ovat kasveja, jotka elävät lämpimissä tiloissa jossa lämpötila on korkeampi, sitä enemmän on seuraavat ominaisuudet:

Tämä kasvi toimii myös ruoan mausta ja torjuntaan ampiaiset, uskottiin, että ajoi pois hyttysiä ja sen tuoksu, mutta totuus on, että tämä voimakas aromi, houkuttelee yli pelästyttää heidät pois. Tästä syystä se on parempi kuin Plantesista poissa kotoa.

Acalifa

Tämä pensas värit vihreän ja punaisen välillä Se voi olla jopa 3 metriä pitkä ja se näyttää hienolta ulkopuolella. Ainoa ongelma on, että houkuttelee hyttysiä, koska sen lisäksi sen korkea päästöoikeushinta määrä Se on hyvin mieto haju silmiinpistävää näitä hyönteisiä.

laakeri

Laurel puu ja houkutella muita ei-toivottuja hyönteisiä, on myös suuri vetovoima hyönteisiä. Vaikka hänen suuri ei ole kovin yleinen kasvi sisätiloissa, Sitä ei saa istuttaa puutarhaan talon vieressä ja se suositellaan vain, jos sinulla on talo suuri perustein.

Lantana

Tämä kasvustoissa sopeutua tahansa maaperän ja ympäristöolosuhteet, Se on erittäin mukava fyysisesti Hän puhuu, mutta se on suuri vetovoima ja hyttysten Vihreän kovakuoriaiset jättiläinen tyyppi.

Kukkia ja kasveja, jotka houkuttelevat hyttysiä

kukkia Ne ovat yleisimpiä kohteita ovat talossa ja tämä on vaarallista, koska monet heistä myös houkutella hyttysiä ja muita hyönteisiä, jotka voivat olla vaarallista. Joitakin yleisimpiä että ne houkuttelevat hyttysiä Ne ovat seuraavat:

silkki kukka

Tämä kukka on optimaalinen kasvaa, koska se on Increíble lujuus ja korkea kukinta. Lisäksi elävä ja kevään värit niiden terälehdet ovat ilo tahansa puutarhassa, että jos, hyvin varovainen, koska hyttysiä parven sen kuin jos valo on mukana.

ajattelu

Tämä kukka koriste johtava maisemointi ja terassit, ei ole vain kaunis, Siinä on useita paletteja mutta, Se houkuttelee hyttysiä ja kirvoja niin hyvin varovainen saada se sisätiloissa.

kamomilla

Yhteisnimeltään päivänkakkara voivat tuntua vaarattomia, mutta on todellisuudessa suuri vaatimus hyttysiä ja muita hyönteisiä kuten kirvoja tai jopa matoja eri lajeja. Se on yksi kukkien lisää vitsaukset kärsii kesällä.

unikko

Tämä flor silvestre houkuttelee hyttysiä ei päästöjensä määrän hiilidioksidia, mutta voimakas väri sen terälehtien Ne toimivat vaatimus köyhtynyt näkymä Hyttyset kykenee erottamaan vain pieni valikoima vahvoja värejä.

Pidä hyttyset poissa

Lisäksi kasveja, on muitakin asioita, jotka voivat tehdä talon hyttysiä mieluummin tänä kesänä: hien hajua, haju jalat, hajuvedet vauva, maidon, seisovan veden ja tietenkin hehkulampun. Jos haluat viettää suurimman sääskivapaa kesä osoitti, että Käytä hylkivä kasveja kuten Citronella tai sitruuna vahvasta sitrustuoksun hylkii hyönteiset, löydät kohteita, kuten ranneketta valmistettuja tämäntyyppisen kasvien ne toimivat hyvin torjunnassa hyttysiä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − = 49


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة