ruskea Vastuuvapaus: Syyt ja kun meillä on syytä huoleen

yleisesti ruskea tai tummanruskea Virtaaman, ovat nämä tappiot tumma veri ei-kuukautiskierron tyyppi, joka voidaan todentaa joko sisäistä kuukautiset (yhden syklin ja toisen, usein samaan ruskea virtaus ovulaatio), joko Little ennen kuukautisia itse, tai jopa ruskea virtauksen aikana raskauden ensimmäisestä vaiheesta (tässä tapauksessa kyllä, ne ovat normaaleja, ja määritetään kiinnittymisestä munan kohtuun, tunnettu istutus verenvuoto).

syyt &8220; spoting&8221;, Tämä on termi, joka gynekologit käytetään määrittelemään ilmiö tumma verenhukka, Ne ovat erilaisia ​​riippuen niiden alkuperästä, ja Useimmissa tapauksissa ne eivät ole syytä huoleen mutta, kyllä, emme saa aliarvioida heitä, varsinkin jos se toistuu jaksoista. Kokeillaan aclarártelo, erotella tappioita &8220; spoting&8221; huonosti tai orgaanista alkuperää.

Virtaus aiheuttaa ruskea tai huonosti alkuperää spoting

Se on yleisin syy, etenkin hedelmällisessä iässä, ja ei pitäisi gynekologiset patologian tyypiltään orgaanista (käsitellään jäljempänä), mutta psykofyysisen kunnon epätasapaino, tai ongelmia luonne &8220; mekaaniset&# 8221; kaikki ratkaistavissa.

Ruskea virtaus Syy 1: Stressi

kortisolin (Jonka tasot nousevat, kun on stressaantunut) ja hormoni adrenaliini, Ne toimivat yhdessä laskemisesta kehon hälytyksen. State, joka vaikuttaa hypotalamus, osa aivojen että myös säätelee toimintaa meidän munasarjat, Kuten kaikki ruumiillinen rytmiä. [/ Sivujen]

Syy 2 ruskea virtaus: syömishäiriöiden

Kun nainen on ongelmat liittyvät elintarvikkeiden, kuten anoreksiaa, bulimiaa, lihavuuden aiheuttamia ahmiminen, kuukautiskierto hävitä myös pohjoiseen. Varsinkin kun puhutaan bulimia nervosa, voit jopa häiriöitä kuukautiskierron (toissijainen kuukautisia).

ne ovat hyvänlaatuiset kasvaimet jotka kasvavat kohtu (voi olla kohdunkaulan tai kohdun limakalvon), ja yksi sen oireet ovat nämä tummat verenhukan. Ne voidaan helposti diagnosoida ultraäänellä, ja on noudatettava ja poistaa kirurgisesti. Joka tapauksessa ne ovat vaarattomia. Saat lisätietoja fibroidiin kohdun fibroid kohtuun tai klikkaa tästä.

Syy 7 ruskea virtaus: Vahinko valmiiksi ja syöpäisiin

Kärsivät tällainen tiputtelua toistuvasti, ja varsinkin jos on jo vaihdevuodet, Voit olla nostaa epäilys, että siellä on jotain vakavampaa. Suorita 2-3 vuoden välein irtosolututkimus iästä 25 lähtien on paras tapa estää tällainen patologia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 72


Erstatning for kød Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة