Kaatua ruokavalio ananas ja kananrehussa kolmessa päivässä

Etsit nopea ja tehokas dieetti menettää ylimääräistä kiloa? kanssa kaatua ruokavalio ananas ja kanaa vain kolme päivää Näet ensimmäiset tulokset. ohut Se on helppoa, jos seuraa tiloissa ruokavalio, joka on näissä kahdessa -hyvin vähäkalorinen elintarvikkeet paras liittolaisia kompensoimiseksi ylilyöntejä sitoutuneet ja ennen kaikkea voittaa taistelun asteikolla. Kerromme teille kuinka menetetään kiloa että tuskin tajuamatta sitä, ovat voittaneet viime aikoina. Kun kaatua ruokavalio ananas ja kanaa. Ruokavalio, joka vain kolme päivää, auttaa pääsemään eroon niitä ylimääräisiä puntaa.

Se ei ole aina helppoa vastustaa herkkuja ja laaja valikoima makeisia, juomia ... yllyttämisestä eväs aterioiden välillä. Jos kuitenkin ovat nousseet asteikot liittyy muutamia kiloja on aika ruokavalioon, debug ja korvata eikä lisää ylimääräisiä kaloreita ruokavaliosta.

Ananas ja kanaa

ananas on liittolainen ensimmäisen hoitaa painosta. Ei vain se on ylistetty sen ravinnepitoisuus, varsinkin vitamiineja, mutta on myös vähän kaloreita. Depurative, myrkkyjä ja kylläisyyden ansiosta kuitupitoisuuden. Omalta osaltaan kana Se on valkoista lihaa, terve, joka tarjoaa korkealaatuista proteiinia ja on myös vähän kaloreita ja tyydyttymättömiä rasvoja, mikä on välttämätöntä laihtuminen.

Koska rajoittava ruokavalio ei pitäisi seurata sitä enemmän kuin kolme päivää. Kyllä voit levätä ja ottaa sen esille ensi viikolla. Tietenkin, tänä aikana ei pidä unohtaa, että sinun täytyy lyödä vetoa terveelliset, monipuolinen ja tasapainoinen, sillä muuten emme pilaa ruokavalio. [/ Sivujen]

Aamiainen ja lounas

Tämä ruokavalio on liittoutunut kaksi elintarvikkeet, että sen lisäksi, että sen alhainen kalorit, Se auttaa debug ja offset ylilyöntejä saavuttaen tuloksen päästä eroon ylimääräisiä kiloja. Lisäksi kana ja ananas-hedelmä, joka auttaa laihtumaan, koska sen korkea vesipitoisuus ja kuitujen, samoin kuin on saciante-, se on syytä korvata kahvi infuusiot tai ruoansulatuskanavan yrttiteet.

  • aamiainen: Infuusiona viipaleiksi ja tuoretta ananasta (150 grammaa).
  • aamupäivä: Pala hedelmiä tai tikku täysjyvätuotteita.
  • ruoka: Kana (keitetty, grillattu ...) ja infuusio. Voit valmistaa kanaa liitettävä kasvis salaatti tai riisiä.

Iltapäiväteetä ja illallinen

piknikki: Jogurtti (voit lisätä ruokalusikallinen kaurahiutaleita) tai kuppi rasvatonta maitoa ja paahtoleipää vähärasvainen juusto.

päivällinen: Ananas (summa, jonka haluat), mukana infuusiona. Voit myös ottaa riisiä mukana ananasta. Ja ennen nukkumaanmenoa, juoda lasillisen hedelmämehua.

Vinkkejä seurata ruokavaliota

  • pureskella: Syö hitaasti ja vie aikaa pureskella jokaisen purra. Näin voit ingerirás yhä paremmin.
  • harjoitus: Päivittäin kävellä, pyöräretkelle ...
  • Pidä aikataulut: Mahdollisuuksien on kunnioitettava aikatauluja sekä aterioita ja nukkumaan.

Saatat myös kiinnostunut: Ruokavalio ananas ja tonnikala ruokavaliota kolmessa päivässä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 74 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme