Ohenee uimaan? Liikunta ja laihtuminen temppuja


  Onko uinti on tehokas harjoitus laihtua? Mitä parhaiten saada liikuntaa? Edut uinti on monia, eikä vähiten siksi tässä lajissa kaikki lihakset ovat työskennelleet ruumis, vaikka sydämen ja keuhkojen junia. uinti auttaa polttaa kaloreita, joten se on erinomainen vaihtoehto menettää niitä ylimääräisiä puntaa. Harjoittamalla tämän urheilun voimme pitää kunnossa, unohtamatta sitä, että meidän on yhdistettävä liikunta oikea ravitsemus.

  1. Lämmin

  Suorittamaan kunnolla käytännössä uinti ennen sukellusta veteen, pitäisi tehdä venyttely ja hengitysharjoituksia löysää lihaksia ja Vammojen välttämiseksi. Voimme aloittaa kaksi viikoittaista ui puoli tuntia.

  2. Tee pitkä

  Vasta asianmukaisen verryttely voimme alkaa tehdä useita pitkä rivi. Voimme käyttää erilaisia tyylit, alkaen yksinkertaisin, freestyle, ja sopeutuminen intensiteetti kunto. Tämä ei ole kilpailu, vaan kuntoon.

  3. koulutusta on tehostettava

  Meidän on tehtävä se vähitellen sävy koko kehon. Esimerkiksi pitkien voimme hankaloittaa harjoituksen uimaan aluksella kouluttaa jalat. Näin vedensitomiskyvyn ja torjua selluliittia, jopa. Tai voimme käyttää kädet taakse tai perhonen uima tyyliä.

  4. lasit ja korvatulpat

  Joitakin yksinkertaisia ​​temppuja auttaa meitä paremmin uida ja harjoittaa tehokkaampaa harjoitus. Esimerkiksi on tärkeää suojalasit parantaa visio ja ehkäistä silmien ärsytystä ja korvatulpat välttää epämiellyttävä veden sisääntuloon.

  5. vesipullo

  liikunta, erityisesti voimakkain vaiheet, se on vesi menoja paljon suurempi, joten emme saa unohtaa nesteyttää hyvin. Voit tehdä tämän, aina pitää vieressä vesipulloa (nolla kaloria), juoda aina jätä allasta. Ei tarvitse juoda vain silloin, kun janoinen.

  6. Kuuma suihku

  Koulutuksen jälkeen ja rentoutua lihaksia, ei mitään kuin ottaa kuuma suihku, seuraa hellävarainen hieronta kosteusvoidetta. Jälkimmäinen auttaa valua ja paremmin kosteuttavat ihoa oltuaan vedessä. Iho on erittäin vastaanottavainen mitä tahansa ainetta, joka pystyy tunkeutumaan.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  3 + = 10


  Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة