Foods runsaasti sinkkiä ja foolihappoa: Full Table

foolihappoa (Pteroyl monoglutámico happo) on vesiliukoinen vitamiini perhe B monimutkainen. Mitä esiintyy elintarvikkeissa on foolihappo sinänsä, mutta sen johdannaisten tai folaatti, johon ne ovat erittäin herkkiä ruoanlaittoon, ottaa ruokaa on parempi, jos mahdollista, tuoreet (hedelmät, vihannekset&# 8230;).

pinaatti, leipä ja vilja kolme suurta lähteitä foolihappoa, ravintoaineen, että naisten osalta, on erityisen tärkeää, raskauden vaiheissa, kuten. Foolihappo osallistuu keskushermoston kehitystä ja vauvan kallo tulevaisuudessa. Muut kasvikset voidaan myös sisällyttää ruokavalioon, koska ne sisältävät runsaasti foolihappoa, ovat endives, vesikrassi, Chard, endiivi, ruusukaali ja kaali. Ja eivät ole ainoita ruokia koska siellä on myös laaja valikoima hedelmiä runsaasti foolihappoa sekä pähkinät, erityisesti, pähkinät (Myös sisältää magnesiumia, rautaa ja sinkkiä).

Ne sisältävät runsaasti foolihappoa:

 1. vihannekset: Linssit, kahviherneet, pavut, soija.
 2. vihannekset: Pinaatti, chard, herneet, pavut.
 3. hedelmät: Orange, mansikka, appelsiini, meloni, kiivi, mango, banaani, mandariini.
 4. kala: Simpukat, sardiini, tonnikala, valkoturska.
 5. pähkinät: Pistaasipähkinät, saksanpähkinät, auringonkukan siemenet ja päivämäärät.
 6. muna ja täysjyväleipä.

Foods runsaasti sinkkiä

Sinkki on tärkeä kivennäisaine kehon johtuu erityisesti sen antioksidantti. vilja, meijeri, liha ja kala ovat tärkeimmät sinkin, mikä on välttämätöntä lisätä muita elintarvikkeita, kuten parsa, selleri, viikunat, munat, munakoisot, juustoa, perunat ja persikat. Puute sinkkiä voi aiheuttaa ruokahaluttomuutta, heikentynyt immuunijärjestelmä, hiustenlähtö, ripuli tai silmävammoja ja ihoa. Lapsilla voi aiheuttaa kasvun pysähtyminen. Liika ei ole hyvä, koska se voi häiritä imeytymistä muita mineraaleja, kuten rautaa.

Muita elintarvikkeita runsaasti sinkkiä ovat:

 1. Suklaa ja kaakaojauhe
 2. Kuivattuja vesimeloni siemenet
 3. Lamb tai naudanlihaa
 4. maapähkinät
 5. Ostras
 6. kurpitsa (Mukaan lukien siemenet)
 7. voi
 8. Sesame jauhot
 9. wheatgerm

Jokainen ruokavalio on terveellistä, pitäisi olla rikas, monipuolinen ja tasapainoinen, kuten kaikenlaista ruokaa, koska näin voimme varmistaa tarvittavan panos joka päivä välttämättömiä ravintoaineita, vitamiineja ja kivennäisaineita. On olennaista nielemään näitä ravintoaineita joka päivä välttää pula, varsinkin, kuten olemme nähneet, tietyissä elämänvaiheissa. Syö terveellistä on kysymys tietää ruoan ja sen koostumus hieman paremmin.

Saatat myös olla kiinnostunut: proteiinikasvien: Top 10 eniten proteiinia ja kattavin luettelo elintarvikkeista runsaasti kaliumia ja natriumia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 51


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oysho