Liikunta ja ruokavalio vähentää lonkat ja pakarat

Lonkat ja pakarat, kaksi eniten itsepäinen ja kehon alueilla, halusimmepa sitä tai ei, rasvaa ja ylimääräistä kiloa kasautuminen. Miten poistaa senttimetriä enemmän? Ruokavalion ja erityisiä harjoituksia on kaava, joka antaa parempia tuloksia ja ajanpuutteen tai laiskuus mennä kuntosalille enää tekosyy koska voit tehdä harjoituksia kotonaan (Kyllä, sinun täytyy laittaa ne käytäntöön ainakin kolme kertaa viikossa). Paitsi saapuminen hyvä sää on aika huolehtia ruokavaliosta ja hahmo, oikeastaan ​​mitään aikaan vuodesta, koska jos keräämme ylimääräistä kiloa niin meillä on paljon helpompaa voittaa taistelun asteikon. Sinnikkäästi ja muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä huolehtia itsestäsi sisälle ja ulos saat tavoite vähentää lonkat ja pakarat.

Laihdutus lanteilla ja pakaroiden

Vähentää lonkat ja saavuttaa luja ja pehmentänyt pakarat se vie vähän liikuntaa, joka ei ainoastaan ​​tuo terveydellisiä etuja, mutta esteettisesti. Jos laihdutus on korkea, se on syytä ottaa yhteys ravitsemusterapeutin tai ravitsemusterapeutin, mutta jos me vain halua menettää muutama ylimääräinen kiloa ja muutaman sentin lonkat, tässä on joitakin vihjeitä että he auttavat sinua.

Harjoituksia pakarat

Istunnon aerobic tai pyöräily mahdollistaa kehon kuvanveistoa ja laihtuminen. Lisäksi kotona voimme toteuttaa joitakin yksinkertaisia ​​harjoituksia saa tukevan pakarat. Sinun tarvitsee vain CalzArte kengät ja matto lattialla.

  • Harjoitus 1: Seisomme polvillaan ja kädet suoraan eteenpäin. Nosta vasen jalka taaksepäin ja nosta pakarat ylös. Tee kolme sarjaa 15 toistoa jokaisen jalan. Tulee välttää alaista selkää, estää vatsan työskentelee yli pakaraan.
  • Harjoitus 2: Asennossa, polvet, käsivarret lattialla, nostaa jalka takaisin pitämällä se tiukka muutaman sekunnin. Toista sama toisella jalalla. 3 sarjaa 15 toistoa per liike osuudella.
  • Harjoitus 3: Me seisomaan, jalat yhdessä ja kädet venytetty pitkin kehoa. Teetämme lihakset pakarat pitää asennossa vähintään kaksikymmentä sekuntia.
  • Harjoitus 4: Me makasi lattialla selällään jalat koukussa ja jalat lattialla. Lantio ja oikea jalka, ensin jättää maanpinnan suuntaisesti ja sitten ladata toinen vähän. Aseman säilyttämiseksi 20 sekuntia. Otetaan talteen alkuasentoon. Toista sama toisella jalalla.

Hip Harjoitukset

Vähentää senttimetriä lantio voimme toteuttaa näitä yksinkertaisia ​​harjoituksia:

  • Harjoitus 1: Me makasi kyljellään jalat levällään. Sitten nostaa jalkaa niin pitkälle kuin voi, mantemos muutama sekunti ja takaisin alkuasentoon.
  • Harjoitus 2: Me syrjään vedoten varteen sillä puolella, ja jalat sijoitetaan toistensa yläpuolelle päällä ja hieman koukussa. Nostamme ruumiin ja sitten vasen käsi, jolla asento hetken. Toista sama toiselle puolelle. Toista 20 kertaa.
  • Harjoitus 3: Me seisomaan, jossa avoin leveys lantion ja kädet molemmin puolin ruumiin jalat. Liukui oikea jalka puolella (ja pitää sen suorassa), kun taas kehon hieman alaspäin kohti maata, kun kiivetä aseita rinnan korkeudella. Tehdä 10 toistoa kummallakin puolella. Pidä selkä suorana.

Ruokavalio vähentää lonkat ja pakarat

Ensimmäinen sääntö: syö paljon vihanneksia (Erityisesti ne, jotka voidaan syödä raakana ja ovat diureetti ja puhdistus, kuten fenkoli) ja hedelmä, ja välttää paistettuja ruokia, makeisia ja rasvaisia ​​ruokia liian rikas sokerit. Rasvakertymiä lantion ja pakarat, on usein paljon tekemistä syövät liikaa makeisia tai hiilihydraatteja. Leipä ja pasta, paremmin integroitu.

Yrttiteet ja smoothiet

Toinen tärkeä sääntö on kuntoon juoda enemmän vettä torjumaan nesteen kertymistä. Voit myös ottaa vihreää teetä, yrttitee smoothiet ja hedelmät ja vihannekset, ilman lisättyä sokeria. Juomia hillitä nälkää ja kosteuttavat samanaikaisesti.

Saatat myös olla kiinnostunut: tehokkaat toimet, joilla poistetaan takaisin rasvan ja löytää vinkkejä ja harjoituksia sävy pakarat työskennellessään harjoituksia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 + = 66


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة