Ruokavalio pistettä: Maukas reseptit Thermomix

Thermomix ruokaohjeet

helppoa ja maukkaita reseptejä Thermomix ja noudata ruokavaliota pistettä. Ruokavalio, joka mahdollistaa syö melkein mitä tahansa ja samaan aikaan, auttaa lisätä kalorit tarpeettomia ja ohut. Katsotaanpa joitakin resepti ajatuksia sinulle paljon helpompi järjestää viikoittain valikoita.

Thermomix tai monitoimikoneessa on epäilemättä yksi parhaista liittolaiset valmistella, ennen pitkää, herkullisia reseptejä. Jos sinulla on vähän aikaa valmistella ruokia, käyttää Thermomix ja miten kokki Siitä tulee yksi yksinkertaisin tehtävät. Eikä vain auttaa keittiössä, mutta jos olet ruokavalioon. Thermomix voit valmistaa reseptejä seurata kaikenlaisia päivärahaa, alkaen Dukan ruokavalio ruokavalion pistettä. Tämä uusin ruokavalio voit syödä melkein mitä tahansa, lähes pisteytys pistettä ja olla enintään päivässä. Pisteet ruokavalio auttaa pitää syödä kaikkea, mutta lisäämättä turhia kaloreita.

Thermomix reseptit ruokavalio pistettä: pastaa, kanaa ja tomaattia

Valmistella tämän reseptin tarvitsemme seuraavat ainesosat: tahna (250 g), vesi (75 ml), oliiviöljy (Pari teelusikallista), kana (175 g), sipuli (1), tomaattikastiketta (200 g), mausteet ja ripaus suolaa. Ensimmäinen, jalostukseen, keitä pastaa. Lasi on Thermomix laitamme vesi, tl öljyä ja ripaus suolaa (7 min, nopeus 1, lämpötila sata astetta). Sitten lisätään tahna ja ohjelma (lusikka nopeus, lämpötila sata astetta, paistoaika pakkaukseen merkittyyn pastan). Kun keitetty, valuta ne ja varata. Seuraava askel on valmistella kastike: Pidämme lasissa on Thermomix sipuli (kuoritut ja hienonnettu) 5 sekuntia (nopeus 5). Lisää tl öljyä ja ylläpitää vielä 5 minuuttia (nopeus 4, lämpötila sata astetta). Lisää kana paloiksi ja tomaattia (5 minuuttia, lusikka nopeus, lämpötila sata astetta). Ajan jälkeen, lisäämme pasta ja ohjelman 3 minuuttia (lämpötila sata astetta, kääntyä vasemmalle, nopeus lusikka). Lopuksi, ennen tarjoilua, lisää mausteita maun mukaan. Ja maistaa resepti luettelosta.

Thermomix reseptit ruokavalio pistettä: perunasalaattia

Niin yksinkertaista kuin maukkaita. Ja tämä salaatti resepti ei ole komplikaatioita ja voit valmistaa sen kymmenessä minuutissa. Ainesosat Tarvitsemme: perunat (4) luonnon tonnikala (1 voi) jogurtti (Natural ja creaming), sitruunamehu (A rkl), persilja hienonnettu, siivu kinkku (Kovettunut kinkku tai kinkku, joka mieluummin) ja pippuri. Ensin laitamme kuoritut perunat Thermomix ja keitä ne (välillä 10 ja 12 minuuttia, nopeus 1, lämpötila sata astetta). Sekoita jogurtti sitruuna, pippuri ja persilja. Lisää kinkku suikaleina ja lopuksi sekoita kaikki perunoita. Ja valmis syömään.

Thermomix reseptit ruokavalio pistettä: kauramaidosta

Lasillinen maitoa kaurahiutaleita aloittaa päivä -Aamiainen on olennaista, myös silloin, kun olemme ruokavalioon. Valmistella kauramaidosta tarvitsemme seuraavat ainesosat: kaurahiutaleita (12 g), vesi(500 ml), vanilja-aromi neste, makeutusaine (Maun). Valmistamiseksi: laittaa kauraa Thermomix ja murskata muutaman sekunnin, sitten lisäämällä vettä (ohjelma 10 minuuttia, nopeus 5, lämpötila 90 astetta). Lisää sitten makeutusaine, aromi vaniljaa ja sekoita hyvin. Ja valmis ottamaan.

Thermomix reseptit ruokavalio pistettä: kaalia mantelikastiketta

Valmistella tämän reseptin tarvitsemme seuraavat ainesosat: kaali tai kaali, kana (120 g), sipuli (1), tomaatti ja rasvaton maito. Kastikkeen, tarvitsemme mantelit (6), rasvaton maito, valkoviini (Viiva), paahdettu täysjyväleipä. Ensimmäinen, kiehua kaali jättää Thermomix (välillä 10 ja 12 minuuttia). Erillisessä pannulla, laittaa vähän öljyä ja ruskista ne kana, jossa varataan kulhoon. Pannulla Lisää sipulit, tomaatit (ilman nahkaa) hyvin hienonnettu. Kun haudutettua, lisää tilkka maitoa ja kanaa meillä oli varannut. Sitten otimme lusikallinen tämän seoksen kaali lehtiä. Wrap hyvin ja laita kulhoon. Huoneeseen, doramos mantelit pannulla, lisää maito, tilkka viiniä ja biscotti, ja meni läpi sekoittimen ja uudelleen tuleen, anna sen paksunee. Lisää kastike kaali paketteja. Ja valmiina palvelemaan.

Thermomix reseptit ruokavalio pistettä: omenasosetta juustolla

Valmistella tämä rikas jälkiruoka tarvitsemme seuraavat ainesosat: tuorejuusto (Burgos tyyppi 0% sideharso materiaali), omenat (50 g), sakariini tai makeutusaine, vesi (50 ml), kaneli. Käsittelyä, kuori ja leikkaa omenat ja lisätä yhdessä jäljellä olevien aineosien kanssa (paitsi kaneli) lasiin Thermomix. Aikataulu 20 minuuttia (lämpötila sata astetta, käänny vasemmalle ja nopeus lusikka). Lopuksi, sekoitus nopeudella 5 (yksi minuutti). Jos pidät kaneli, voit lisätä sen lopussa ja ennen tarjoilua.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 14 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer