10 harjoituksia hyppyjä saada valtaa ja sävy jalat

harjoituksia hyppyjä Ne sopivat erinomaisesti parantamaan sydän- ja kestävyyttä samalla kehittynyt räjähtävää voimaa, piristävät jalkamme ja polttaa kaloreita. Rutiinit käytetään tyypillisesti CrossFit ja toiminnallinen koulutus, koska ne ovat hauskoja ja erittäin kattava, joten on tärkeää sisällyttää ne meidän säännöllinen liikunta rutiinia.

10 harjoituksia sävy jalat hyppäämiseen

Voit saada kuntoon, opetat 10 harjoituksia hyppyjä saada valtaa ja sävy jalat. Varoitamme jotka vaativat kysynnän ja vastus, niin mieluiten aloittaa yhdellä tai kahdella harjoitukset päivittäin rutiinia hyppyjä. Tsemppiä!

1. Ruutu hyppy

laatikko hypätä tai hypätä yli Se on yksi klassikoista CrossFit. Suositellaan, koskaYuda jalat työskennellä intensiivisesti, lisäksi pakarat ja ConA ydin- tai keskusyksikön. Se on ihanteellinen polttaa kaloreita ja ansaita valtaa.

Kasvaa asteittain intensiteetti ajan alkaen matala laatikot, korkeuden lisääminen kun tunnet turvallisemmaksi. Sama voidaan tehdä toistoja, alkaa istuntojen 15 tai 20 hyppyjä. Voit harjoitella kotona, puiston penkillä tai kuntosalilla.

2. hyppynaru

Muistatko, kun hyppäsi köysi pieni? Se on loistava harjoitus Se auttaa parantamaan samalla kiinteyttää jalat sydän-voimaa. Tee intensiivinen istuntoja minuutti, lepää 30 sekuntia.

3. Jump Skater

luistelija tai rullalautailija hyppy hyppy Se on täydellinen hyppy, koska se auttaa vahvistaa sekä alavartalon ja ylempi, johtuen jatkuvaa liikettä. Se on ihanteellinen paikka vahvistaa jalkojen ja saada voimaa liikuntaa.

4. Jumping Jacks

Rikkoo perinteisen koulu harjoitukset vaikka se avataan jalat ja kädet samanaikaisesti ovat fantastinen voittaa valtaa ja vahvistaa keski- ja jalka.

5. Lung hyppy

Se on harjoitus lähinnä vahvistaa säikky jalat. vain rajat kyykky, muuttuvat jalat hypätä. Voit!

6. kyykky hyppy

Se on eräänlainen hyppy kyykky että virkistää useimmat jalat ja pakarat kun olet tekemässä sydän ja polttaa kaloreita.

7. kyykky liittimet

Säilyttäen kyykyssä, avautuu ja sulkeutuu kussakin haarassa hyppy liikettä. Me varoitimme, kyykky tunkit ovat hyvin voimakkaita. Oletko valmis?

8. Burpees

se on yksi täydellinen hyppy harjoituksia. Ne sopivat korkean intensiteetin työtä lihaksia jalat ja pakarat ja ylävartalon ja ydin. Suositeltava!

9. hyppy tucks

Se on harppaus sammakko tyyppi up kaikki mitä polvet. Tulet työskentelemään sydän maalialue.

10. pituushyppy

Sitä käytetään erittäin toimiva koulutus, tekee edistysaskel yhdistettynä JALKAKYYKKY. Vain keskitason ja edistyneille.

Niin tiedät, jos haluat kuntoon, vahvistaa jalkojen ja siipien samalla kasvattaa voimaa, Aloita hyppy!

Saatat myös olla kiinnostunut: Body Hyppää: Harjoitteleminen elastinen sängyssä toimistossa harjoituksia sävy jalat kun työskentelet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 49


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme