Harjoituksia abs kun istut

On selvää, abs koskaan täysin päivity, jos et säännöllinen liikunta, nopeudella aktiivisen ja terveen elämän ja ylläpitää tasapainoista ruokavaliota joidenkin lisätoimintoja, kuten juomia, jotka auttavat menettää vatsa tai aamiaista avulla voit menettää, että vatsa. Mutta totuus on, että asento, jossa istut tai yksinkertainen harjoitukset kun olet istuu tuolilla työ voi auttaa huomattavasti parantamaan kiinteyttää vatsan alueella ja saada huomattavasti litistää jos noudattaa säännöllistä rutiinia.

Töissä opiskelun ohessa, kun luet kirjaa, kampaajalla, elokuvateatteri, samalla videon ... aina istuessasi voi olla hyvä harjoitella näitä yksinkertaisia ​​harjoituksia, jotka auttavat sinua on litteä vatsa. Ennen contártelos, annamme sinulle joitakin neuvoja, eivät käytännössä kanssa täydellä vatsalla, koska vatsalihasten voidaan sijoittaa virheasentoja. Eikä käytännössä, jos olet raskaana, on tyrä tai jonkinlainen takaisin ongelma. Siinä tapauksessa, ihanne on, että yhteyttä ammattilaiseen Ennen kuin alat tehdä mitään liikuntalaji.

ylläpitää oikea asento kun istut Se on ensimmäinen avain saada vatsasi pullistuu ei askel. Aina kun istut jostain syystä, varsinkin jos viettää töissä monta tuntia istuu, Yritä istumaan, kanssa selkään ulos, selkä suorana, rinta nostetaan ja hartiat lantion, ja painamalla alas selkää, pakottamatta. Tämä voi auttaa vatsalihasten pysyvät oikeassa asennossa ja luonnollisesti samalla lieventämisestä antaa tukea alaselkää. Kun istuimme kyyryssä selkä ja hartiat eteenpäin ovat rohkaisevia meidän vatsaan ulos eteenpäin.

Lieventämisestä transversus vatsan

transversus vatsan on lihas sijaitsee etu- ja sivusuunnassa vatsa, eli syvimmässä alueella sen, joten se on velvollinen antamaan tukea selkärangan, steadying ja antaen vatsan pysyvät suorina. Eli transversus vatsan on vastuussa vahvistaminen koko ydin tai ydin. Siksi on tärkeää yrittää vahvistaa sitä aina kun käyttää seisten ja istuen.

Istu tuolilla selkä suorana ja jalat lattialla. Hengittää syvään ja kun uloshengitys saa oman navan sisäänpäin, alueelle alaselässä. Tällöin sinun pitäisi tuntea abs sopimus hieman ylöspäin ja sisäänpäin. Kun vapauttamaan kaikki ilma, hengitys jää 2-5 sekuntia. palkki 5-10 toistoa päivittäin.

vatsa hipropesivos

Hipropesivos abs on tullut erittäin suosittuja viime vuosina. Aluksi ne keksittiin talteen lantionpohjan Naiset, jotka synnyttävät, mutta tietää sen tehokkuutta, on suosituksi kuin menetelmä säilyttää litteän vatsan. Itse voit tehdä molempia seisovat ja istuen, joten ne ovat ihanteellinen tapa tehdä niitä kotona tai töissä vaihtoehto.

On tärkeää tietää, että se on parasta, että te etsitte pari istuntojen asiantuntijan Jos et ole koskaan tehnyt vatsan hipropesivos koska ylläpitäminen oikea asento on oleellista satuttaa meitä. Lisäksi ne ovat vasta ihmisille verenpainetauti, tyrät ja raskaana olevat naiset.

Hipropesivos tehdä rutistus sinun täytyy istua pystyssä, jalat maassa. Kolmen syvään henkeä, tyhjennä ilma rintakehän ja vatsan, nyt sinun täytyy mittari gut kaiken ja vedä ylös kaikki lihakset auton tavaratilassa, lantiosta. Se on tavallaan kuvitteellinen korsetti joka täysin romahtaa ydin kehosta. Ihanne on sinun pitää 10 sekuntia apneavasteeseen, eli mitään sisäilman teitä eikä hengitä.

Jos olet koskaan harjoiteltu ja tunnet olosi turvalliseksi harjoitella niitä kotona tai töissä, jätät video jotta voit nähdä selvemmin, miten rutistuksia hipropesivos kun istut.

Rutistus jalat kun istut

Se on toinen vaihtoehto todella vetosi tehdä rutistuksia. Istu selkä suorassa, pakarat ulos ja kädet lepää kevyesti istuimen kädet vieressä reisien. Jalat yhdessä, ja aloittaa lataamalla ne tuo polvet rintaan. Tämä harjoitus on hyvä virkistävä alavatsan. Kun teet supistuminen, pitää toisen ja työnnä jalat pois. Voit myös oman vatsan vino tuo polvet sivuun ja toinen. palkki 8-12 toistoa vähintään 3 kertaa viikossa.

Jos Pitämällä näitä vatsan rutiinit kun istut, alkaen ensimmäisen kuukauden näet, että alkaa huomata tuloksia. Kunhan et unohda tehdä joitakin urheiluun, liikuntaa vähintään kaksi kertaa viikossa, juo runsaasti vettä ja ylläpitää tasapainoista ruokavaliota, tämä on paras tapa pysyä kunnossa.

Saatat myös olla kiinnostunut: Hipopresiva Voimistelu: 5 avaimet on litteä vatsa ja takana virkailija: Vinkkejä ja harjoituksia sävy gluteeni kun työskentelet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 12


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron