Miten saada kotitekoisia proteiinijauheita ja säästä

proteiini jauhe on ruoka tai proteiinintarpeeseen proteiinipitoista joka on sen tärkein ominaisuus, joten on suositeltavaa ruokavaliota urheilijoiden vahvistaa lihaksia, tarjoaa myös hiilihydraattien täydentää. Proteiini jauhe, nolla rasvaa panos auttaa ohjata ruokahalua kun olemme ruokavalioon, joten se on ylimääräinen ainesosa smoothie ja mehut laihtua. Lisämaksu että voimme ostaa valmiita tai tehdä kotona ja säästä. On olemassa useita erilaisia ​​proteiini jauheita, valita joka parhaiten sopii meidän makuun ja ravitsemukselliset tarpeet.

Valmistamiseksi, proteiini jauhe kotiin

käyttö luonnollisia ainesosia valmistamiseksi proteiinijauhe kotona Se on paras tapa hyödyntää tätä ravintolisä. Proteiinijauhe voidaan valmistaa seuraamalla muutamia helppoja reseptejä, jotka myös antaa meille mahdollisuuden oppia ottamaan paremmin huolta ruokavaliosta.

Kasviproteiini jauhe

Jauhe alkaa valmistella kasviproteiinia, sopii lisätä proteiinin osuus ruokavaliossa ja yhdistää aamiaisen vihreillä mehuja tai tärisee. Ainesosat käytämme:

  • Chia siemenet
  • manteli jauhot
  • hamppu Sydämet (Syötävät sisällä hampunsiemenöljyä)

Samalla sekoittaen ja jauhamalla siemenet hyvin ja lisää sitten jauhot, sekoittamalla hyvin. Ja valmis lisätä smoothie.

Maitojauhe proteiini

Jos pidämme proteiinijauhe perustuu maidon ainesosat niiden valmistamiseksi ovat:

  • Rasvaton maitojauhe
  • manteli jauhot
  • kaurahiutaleita

Aseta kaikki ainesosat sekoittimessa ja sekoitetaan, kunnes jauhemainen konsistenssi. Ja meillä on valmis proteiini maitojauhetta alkuperä.

Saatat myös olla kiinnostunut: 5 proteiinin lähteitä ei ole lihaa ja selvittää, miten korvata lihan proteiinia vegaani ruokavalioon: vihjeitä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 31


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron