Metabolinen Ruokavalio: Mikä se on?

metabolinen ruokavalio on noudattaa ruokinta auttaa meitä kiihdyttää aineenvaihduntaa laihtua. Aineenvaihdunta on tapa, jolla kehomme Näyteliuokset syömme ja polttaa rasvaa. Jos tiedämme, miten se toimii, voimme auttaa poistamaan kalorit tehokkaammin ja adelgacemos tavalla saavuttaa meidän ihannepaino vakauttamiseksi. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että metabolinen ruokavalio perustuu vallan muoto, että meidän on jatkuvasti seurata.

Metabolinen ruokavalio on tapa syödä auttaa poistamaan kiloa jäljellä, emmekä saa sekoittaa muihin nopeasti ruokavalion muutaman päivän neuvotaan menettää ylimääräisiä kiloja jälkeen sen ajan, kun sitä viedään liian ruoan kanssa.

pääasiallinen hyötyjä metabolinen ruokavalio ovat:

  • Se auttaa meitä ohut ja menettää niitä kiloa jäljellä meitä
  • Auttaa tyydyttää ruokahalu, vähentämällä tunne nälkä
  • Se perustuu henkilökohtaisiin ominaisuuksiin saamiemme tyypin aineenvaihdunta

Tällä tavoin voimme löytää erilaisia ​​aterian suunnitelmat perustuvat tyyppinen aineenvaihduntaa, nielemään ja sopivia määriä proteiineja, rasvat ja hiilihydraatit. Niinpä löydämme erilaisia ​​ruokavalioita mukaan aineenvaihdunta:

  • Henkilöt, joilla on nopea aineenvaihdunta he tarvitsevat korkeamman saanti elintarvikkeista runsaasti proteiinia, rasvoja ja öljyjä, mutta pitäisi rajoittaa kulutusta hiilihydraatteja.
  • Henkilöt, joilla on hidas aineenvaihdunta, En syö paljon ja vähän ruokahalu, lopeta tuo ruokavalio vähän rasvoja, öljyjä ja proteiineja suositellaan, ja runsaasti hiilihydraatteja.
  • Henkilöt, joilla on mixed aineenvaihduntaa, eli kumpikaan nopea eikä hidas, suositeltavin ruokavalio on sellainen, jossa osuudet hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien vastaavat toisiaan.

Riippuen aineenvaihduntaa, pitäisi suorittaa Ruokavalion pitää meitä ihannepainon.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 65


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة