Dietapack: 1300 kaloria ruokavalio

Dietapack: 1300 kaloria ruokavalio. Kesä näköpiirissä moni teistä on jo ajatellut käynnistämistä toiminta bikinit vuosittain. Saanko jäljellä pari kiloa haluat ja menettää ja te aihe itsenne siksi päivärahaa jotka tekevät ystävillesi, lukea lehdestä tai ehkä uskalla noudattaa ruokavaliota, jonka olet nähnyt internetissä. Kaikki tämä muodostaa selkeän vaaran, koska useimmissa tapauksissa ne eivät valvoo ravitsemusterapeutit. Tuomme sinulle täydellinen ratkaisu. Oletko kuullut Dietapack? Täällä me selittää, mitä se on.

Espanjalainen yritys on mullistanut maailman ruokavalion uuden käsitteen: Dietapack. Tämä yhtiö on ryhmä 20 ravitsemusterapeutit tehtäväksi valmistella henkilökohtainen ravintosuunnitelman teille jokaiselle. Ne ovat vastuussa ruoanlaittoon gourmet ruokavalio ne lähettää sinulle kotiin tai toimistoon valmis ottamaan. nämä päivärahaa Dietapack ehdotetaan vähäkalorisia ruokavalioita ja seuraa ohjeita Maailman terveysjärjestön. Tämä ravitsemuksellinen suunnitelma, joka on arvioitu 1300 kaloris tarpeen kalorien saanti naisilla, kertoo lasku painon ja ennen kaikkea uudelleenkoulutukseen ruokailutottumuksiaan.

keskipäivä. Pala hedelmää.

ruoka. Päivä 1: nuudeli; Päivä 2: Palmitos parsaa tai kalkkunan rintaa ja sieniä; 3. papu vihannesriisiä; Päivä 4: kasvis lasagnea ja kana; Päivä 5: vihreä Serrano ja pinjansiemeniä tai peruna turskaa en papillote papuja. Nämä valikot ovat mukana pala hedelmää.

piknikki. Kahvia rasvaton maito tai jogurtti kolme lettuja riisiä tai maissia tai koko jyvä krakkausyksikkö.

päivällinen. Päivä 1: tomaatti tai kinkkua piirtynyt peruna strudel ja vihannekset; Päivä 2: Kummeliturska höyrytettyjä peruna ja Kasvisvarras; Päivä 3: minestronekeitto tai Envoltini kinkkua ja parsaa; Päivä 4: tomaattisalaattia, juustoa ja saksanpähkinät kakku tai raiskauksen; Päivä 5: paahdettu sitruuna kanaa kasviksia. Kaikki illallisia liittyykö jogurtti.

Jos pidit tämän vaihtoehto laihtua, valita eri pakkauksissa, jotka tarjoavat (klassinen, nimenomaista tai proteiinia), ja he itse huolehtii kaikesta muusta. Nauti terveellisin ruokavalion koko viikon!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 21 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer