FFMI: Mikä on määrä rasvaton massa

FFMI indeksi tai rasvaton massa, Englanti rasvaton massa Index (IFTF), on yksi tärkeimmistä muuttujista määrittää kehon koostumuksen yhdessä rasvaprosentin. LBM on mikä tahansa kudos, joka ei ole rasvaa (Muscle, luu, elintärkeitä elimiä), joka hallitseva lihaskudosta.

Kun laihdutus, niin tärkeää on tietää rasvaprosentti ja rasvaton massa. Terveellistä painonpudotuksen jälkeen ruokavalio rasvaprosentin pitäisi pienentyä, kun taas rasvan massan tulisi säilyttää tai alas hyvin vähän.

Kehon rasvaprosentin ja painoindeksi liittyvät toisiinsa, ja että kun painoindeksi on suuri tarkoittaa myös enemmän kehon rasvaprosentin.

Suositusten mukaisesti American neuvoston Liikunta, naiset, joiden kehon rasvaprosentti on 32% tai enemmän, ja kun kyseessä on yli 25% miehistä, ovat lihavia, ylipainoisia liittyvät muut sairaudet, kuten diabetes tai sydän- ja verisuonitauti, mm.

prosenttiosuus rasvaton massa terveillä naisilla se on välillä 69 ja 88%, ja miesten välillä 76 ja 94%.

Antamien neuvojen American College of Sports Medicine, säilyttää arvot terve rasvaton massa, lisäksi huolehtiminen ruokaa, sinun täytyy harjoitella kohtalaisia ​​liikuntaa vähintään 30 minuuttia viitenä päivänä viikossa ja käyttää voimaharjoittelua vähintään kahdesti viikossa.

laskettaessa FFMI

että laskea rasvaton massa Voimme käyttää yksinkertaista kaavaa. Tämän käytännön esimerkki, oletamme, että paino henkilö on 65 kiloa ja rasvaprosentti on 10%:

  • Kerrotaan paino kehon rasvaprosentin, ilmaistuna kohden 10% on 0,10), ja tulos tulee kilogrammaa rasvaa: 65 x 0,10 = 6,5 kg
  • Edellinen tulos vähennetään painoa rasvan massa: 65 kg &# 8211; 6,5 kg = 58,5 kg

Saatat myös olla kiinnostunut: rasvaprosentista: Kuinka on normaalia ja miten mitata sitä ja oppia poistaa rasvaa tyypin: sisäelinten, syrjäisillä ja ruskea.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 80 =


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Oysho إيجابيات الصورة