Vähävaikutteisten harjoitukset: Täydellinen luettelo ja hyödyt

Jos olet polvi ongelmia ja olet aikeissa heittää pyyhkeen kehään, koska et tuntuu hyvältä mitään liikuntaa testaat, sinun pitäisi tietää, jos voit käyttää, vaan ainoastaan ​​ne, jotka joutuvat valmentavat sekä nivelet, eli vähävaikutteisten harjoituksia. Toisin iskunkestävä harjoituksia, jotka ovat jatkuvasti pakottaa nivelten kuten ne, joissa hyppääminen, käynnissä, painonnosto tai liiallinen liikkeet liukui käynnissä, vähävaikutteisten harjoituksia voit kuntoon ilman niveliä liikaa vaivaa.

lempeä jooga, uinti, pyöräily tai vain kävelyä muutamia matalan vaikutusta harjoituksia voit harjoitella, jos sinulla on ongelmia nivelissä, kuten He auttavat sinua saamaan sovi, kasvattamaan lihasvoimaa ja notkeutta parantamalla nivelet vahingoittamatta niitä. Lisäksi, vaikka sinulla on terveysongelmia, se on itse asiassa hyvin recomenable harjoitukset yhdistyvät korkea ja vähäinen vaikutus, antaa aikaa nivelet toipua ja käytä paljon voimaa.

Uinti on vähäinen vaikutus harjoitukset par excellence. Se auttaa sinua saamaan kuntoon niin ilman nivelen kärsivät vaikutukset kaikenlaista. Ellei se on harjoittanut jo vuosia, mieluiten teet valvonnassa kouluttaja, koska jos joku ottaa huono asennot uima sinulla voisi olla takana tai niskan ongelmia.

On muitakin variaatioita altaan harjoituksia, kuten vesijumppaa menettelytavat ominaista pieni ja nolla vaikutus. Se on myös erittäin suositeltavaa laihtuminen.

Vedessä liikkuessa onko uinti, aerobic tai veden päällä käveleminen on hyvä tapa saada sopivaksi ja polttaa kaloreita ilman niveliä kärsiä. Kokeile!

2. Pyörä: on vähäinen vaikutus

pyöräily pehmeässä maastossa kuten tiet tai sileä tiet on hyvä tapa käyttää ja vahvistaa lihaksia jalkojen vaikuttamatta niveliä. Lisäksi on yksi kaikkein suositella henkilöille, joilla huonot polvet liikuntaa, vaikka se riippuu vamman. Voit harjoitella Perinteisten tai kuntopyörä. luokat spinning ryhmä Ne ovat hauskoja, mutta varo taso saanut, sillä asiantuntijat varoittavat, että voi olla liian voimakas aloittelijoille tai ihmisiä, joilla on polven vammat. Jos pidät paljon, voit valita spinning veden alla, mikä vähentää yhteinen ponnistus.

3. Matala vaikutusta harjoituksia: Kävely

Kävely hyvää vauhtia ilman todella käynnissä voi olla harjoituksen, joiden avulla saat hyvässä kunnossa ilman että siihen liittyy suuri vaikutus artikuloitu. Itse asiassa se on harjoitus erittäin suositeltavaa ja erittäin alhainen taloudellinen vaikutus: sinun tarvitsee vain valita hyvät kengät kävely. Parasta etsiä perämies ja aloittaa kävely kohdennettua koulutusta Olen kävellä aika lisääntyy vähitellen. Toinen vaihtoehto on kävellä keppejä luonnon pintoja, eli, vaellus, mutta sinun pitäisi katsoa mukaan oman tason ja fyysiset tarpeet maa.

Tietenkin, jos sinun ei ole luonteeltaan, voit valita juoksumatoille kuntosalilla. Ja jos alkaa ajatella, että kävely on sinun juttusi, katso kuinka polttaa enemmän kaloreita kävelyä

4. vähävaikutteisten elliptinen

Kuntosalilla löydät hyvä paikka tehdä vähäinen vaikutus harjoituksia. Elliptiset koneet Sen avulla voit parantaa lihasvoimaa kanssa painon oman kehon, vaikuttamatta nivelet paljon, kunhan harjoituksia ilman painoa tai painoa alas oman tason koulutusta. Menet kuntosali elliptinen koneet ja pyytää koulutettuja valmentajia neuvoo käyttämään ja parhaita harjoituksia saada kuntoon kaikki ruumiinosat.

5. Remo: vähäinen vaikutus käyttää

Remar on vähäinen vaikutus käyttää jossa se vaatii aiemman kuntoa ja tietenkin asianmukaisten ympäristöolosuhteiden. Eli jos et asu lähellä merta tai joki, voit tuskin harjoitella. Vaikka meillä on hyviä uutisia joissakin kuntosalit ovat soutulaitteet, hyvä vaihtoehto. Se on hauska harjoitus, joka ensisijaisesti vahvistaa ylävartalo, joten jos sinulla on mahdollisuus harjoitella Tsemppiä!.

6. Pehmeä Jooga on vähäinen vaikutus

Jooga on myös vähän vaikutusta liikunta erittäin suositeltavaa, koska ei vain sinä vahvistaa lihaksia ja niveliä, mutta parantunut huomattavasti joustavuutta parannuksia niiden ja kehonhallintaa. Jos käytännössä lempeä jooga tai alhainen te vahvistaa kehoa loukkaamatta nivelet. Kunhan et yritä tulla joogi akrobaattisesta asennot koska nämä tasot on suurempi vaikutus kuin lihakset ja nivelet kestävät vain, jos olet täysin kunnossa.

Saatat myös olla kiinnostunut: Yleiset virheet käyttäessään matolla ja 5 vinkkejä aloittaa joogan kotona


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة