Mindfulness: Hyödyt ja erot jooga

mindfulness (Sen kirjaimellinen käännös on mindfulness) Se on Oriental Art, innoittamana buddhalainen perinne, joka raportoi mielenkiintoinen hyötyjä varten fyysistä ja henkistä terveyttä. Tehokas hoito kestä stressiä ja oppia rentoutumaan vähentää kortisolin tasot.

Mindfulness parannus meditaation hyvinvointia, keskittymistä ja huomiota siihen, mitä tapahtuu nykyhetkessä. Sen lisäksi torjua jännitteitä, vähentää levottomuus, torjua mielialan vaihtelut tai fyysinen väsymys, tämä tekniikka auttaa lievittämään epämukavuutta kipu, unettomuus, ruoansulatuskanavan ongelmia ja emotionaalisia häiriöitä, kuten masennusta. Katsotaanpa tarkemmin, sillä käytäntö mindfunlnes auttaa meitä parantamaan yleistä hyvinvointia.

Ei pääty tähän luettelon etuuksista tässä lajissa, samoin vähentää ärtyneisyys ja mielialan vaihtelut. Itse asiassa se on usein käytetty täydentäviä hoitomuotoja hoidetaan tiettyjä emotionaalisia häiriöitä, kuten masennusta, ahdistusta. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että se on tehokas hoidettaessa, esimerkiksi tiettyjen riippuvuudet.

Meditaation, muuten myös havaittavissa ulkopuolella, koska ne auttavat vähentämään ulkonäkö ryppyjä ja hidas ikääntyminen.

harjoitellaan mindfulness

Se on tekniikka, joka Voit oppia kuka tahansa ja jonka harjoittaminen vaatii vain halu vapauttamaan stressiä, avaa mielesi ja ajattele vain nykyhetkeä. Voimme toteuttaa tilaa, sekä sisällä että ulkona. Haemme mukava asento selkä suorana, ja keskittyä hengitys. Kun ajatus näyttää, yksinkertaisesti anna sen mennä ja ota keskittyä hengitystä, koska se, mitä se on, että mikään häiritsee tällä hetkellä rauhallinen. Lieventämällä mielen vähennämme stressiä ja ahdistusta, joka johtaa meidät pystyä hallitsemaan paremmin epävarmuutta ja tilanne näkökulmasta.

Mindfulness ja Jooga eroja

Voidaan sanoa, että jooga käyttötarkoitukset mindfulness filosofia vahvistaa tasapainon mielen ja kehon. Jooga keskittyy myös työn joustavuutta ja lihaskestävyyttä, yksi parhaista tieteenalojen vähentää stressiä ja ahdistusta.

Saatat myös olla kiinnostunut: Jooga laihtuminen: Liikunta polttaa kaloreita ja toteaa 10 asentoja lisätä joustavuutta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 88 = 90