Golden Jubilee: Ideat parhaita lahjoja [KUVAT]

Lahjatavarat Golden Jubilee. Aiotko osallistua häät ystävien tai sukulaisten jotka täyttävät niiden 50 vuoden avioliiton? sitten Käymme läpi joitakin kultainen häälahjaksi vanhemmille, isovanhemmille tai ystäviä. Huomio!

50 vuotta avioliiton lähtemättömän luku tahansa pari. Ja on siis pidetään overhand ikään kuin ensimmäinen avioliitto ko.

Jos aiot mennä johonkin näistä linkeistä perheen tai ystävien kannattaa mennä lahja, mutta tässä tapauksessa ei kannata kohdella ketään, koska se on hyvin tärkeä päivä, ja oletetaan myös, että pari on kaikkea. Joten meidän täytyy ajatella alkuperäisen lahja, yllättää heidät ja tietenkin täyttää ilolla. Tässä on joitakin ideoita.

  • Muisto päivä he menivät naimisiin. Tällä rivillä, voimme mennä arkistoon ja löytää kannessa lehden mennessä he olivat naimisissa, mitä oli tapahtumassa sitten. Toimittamaan nämä herttainen kaunein lahja, jonka voit kehystää itse.
  • Valokuva-albumi. Toinen ajatus, että voi kiihottaa pari on luoda yksilöllisiä valokuva-albumi, joka silmukoita kautta rakkaustarina pari. Albumin voi yhdistää kuvia suhteen alussa, ensimmäinen hääkuvia, matka-, tärkeimmät hetket avioliitto, esimerkiksi syntymän lapsia tai lapsenlapsia, jne Voit myös joitakin omistettu sanoja pari.
  • Valokuva hänen ensimmäinen hääpäivä. Yllä olevassa linja, nyt tarjoamme toinen lahja Golden Jubilee vanhempiesi, isovanhempien tai ystäväsi missä tulet hämmästymään mukava tilannekuvan ensimmäinen häät.
  • Lahja musiikin ystäville. Jos lahjan saaja pari intohimona musiikki voi muokata räätälöidyn levyä, jossa lempikappaleesi ovat mukana.
  • Henkilökohtainen kirja. Toinen mukava idea, joka yllättää pari on sinulle obsequiarles kirjan elämästään. Voit tehdä tämän, voit mennä erikoistuneita laitoksia ovat vastuussa laatimisesta ja sitovat laadukkain elämän kirja, tässä tapauksessa, morsian ja sulhanen. Siten esimerkiksi hyvä idea käyttää lähtökohtana on aika pari tapasi. Muihin lukuihin sinun. Myös tämä mukava lahja voi myös lomitettu kuvia, joissa on yhteenveto historian pari.
  • Häämatka heillä ei koskaan ollut. On mahdollista, että pari ei voinut hyödyntää 50 vuotta ennen lyhyen matkan muistoksi heidän avioliittonsa. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä niin. Tässä tapauksessa sinun yllättää heidät menemällä paikkaan haluavat. Toinen idea on järjestää, jos haluat Honey Moon tuttu myös osallistuu lapsia ja lapsenlapsia.

Jos haluat yllättää pari enemmän lahjoja, miksi ei tee sitä näillä malleja kultahäät kakkuja tai seuraavia ajatuksia juhlimaan muisto linkki 50 vuoden avioliiton?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 86 = 94


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron