Madrina leningit 2016: Best of uusien mallistojen

Miten valita kummitäti mekko täydellinen? Loogisesti päähenkilö juhla on morsian, mutta kun hän ei epäröinyt kummitäti kaapata paljon valokeilaan. valita suunnittelu oikea ei ole helppo valinta, sillä kokoelmien morsiamen muotisuunnittelijat yhä he maksavat enemmän huomiota mekko kummitäti. Kävelyttää leningit ja juhlia pukea täydellinen kummitäti, ajatellut makuun ja tyylejä naisten.

Madrina mekot vihjeitä

Häiden jälkeen, kummitäti -paperille yleensä varattu äidin poikaystävä, ovat oikeutettuja pitkä mekko seremonia rikkomatta etiketti. Kuten godmothers, voimme valita yhden leikata mekko, design yllättää osapuolelle, mutta ilman ylilyöntejä, koska lopputulos voi olla päinvastainen kuin halutaan. Kun se tulee häät huomenna, voimme myös valita mukava lyhyt rakenne tai midi mekko. Emmekä voi unohtaa vaihtoehto, myös erittäin tyylikäs, kaksiosainen.

Pronovias pukeutuu haltijatar

Jos on olennainen kokoelma, jolle on innostunut on epäilemättä kokoelma Pronovias osapuolen, jossa valinta godmother leningit, jotka ovat synonyymejä absoluuttinen eleganssin. Valinta kankaat, yhdistettynä asiantuntemusta, materiaalit ja herkkyys linjat antavat meille täydellisen olla morsiusneito näyttää.

Madrina mekot värit

alkaen kokoelma kävelyttää leningit Asos joka on puhkeamisen värikäs, sekä lyhyen että pitkän mekkoihin ja mekkoihin korostamalla alkuperäinen epäsymmetrinen leikkauksia ja aukkoja viittaavia vaipan.

Saat godmothers tyylikäs, miksi ei lyödä vetoa väri kuten punainen? Synonyymi intohimo ja eleganssia, jossa on luettelo ovat pitkiä tyylikäs design Carla Ruiz tai Pierre Cardin, tai aistillinen leningit St. Patrick antelias aukkojen reunan ja pilkkominen. enemmän muodollista painettu kangas kokoelma leningit Pronovias 2016, vedonlyönti tatuointi vaikutus kuvioita punainen ja valkoinen hihat, pääntie ja hartiat malleja. Yhdistelmä valkoista ja Negoro puolue mekkoja ja kummitäti on myös veto keräämistä Oscar de la Renta.

Saatat myös olla kiinnostunut: onnistumisista ja epäonnistumisista häissä jos olet Madrina ja toteaa kiellettyjen värit häät vieras.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo