Epävirallinen häät kerätään: kampaus helppo ja elegantti vieras [KUVAT]

Sitten selittää, askel askeleelta, miten rento updos häävieraat, onko sinulla on pitkät tai lyhyet hiukset.

Semirecogido rento häät vieras, Step by Step

Ensimmäinen ehdotus, että esitämme on erittäin helppo luoda ja voi kammata hiukset itse kotona turvautumatta mihinkään salonki. Tutustu miten kehittää semirecogido oksainen. Ensinnäkin on otettava ylä- ja cárdalo tulostaa hiukset hieman tilavuus. Kammata hiukset ja laittaa pitämällä häntä selkään kahdella haarukat.

Kampauksen häävieraat tukka

Jos sinulla on kiharat hiukset, voit valita semirrecogido romanttinen, sen käteensä kun osoitamme yllä ja kerroit hiukset kiharat takaisin. Jos häät vieras ilme on vähän modernimpi, voit valita noutaa tukka vain toisella puolella päätä ja anna hiukset CSS pudota syrjään. Voit käyttää näkymätöntä haarukat tai jopa asettaa päähine kukka sivussa.

Toinen epävirallinen ja hyvin yksinkertainen vaihtoehto on tehdä punokset. itse kruunu normaali punosta se on jotain antaa teille, että rento löysä kosketus ja anna loppuosan laskeutua hiukset luonnon kiharat.

Älä myös puuttua seuraaviin semirecogidos tukka. Ne ovat uskomattomia!

Paras kerätään häävieraat

Haluatko keuliminen tyylikäs nuttura? Sitten selittää yksityiskohtaisesti, kuinka tämä melko jopa häävieraat.

Elementit tarvitsevat tähän ovat kampa, harja, haarukat, hohtimet ja, tietenkin, lakka.

Miten tehdä, askel askeleelta, rusetti: Ensinnäkin, karstaus yläosan hiukset. kerää hiukset poninhäntä ja käpertyä säikeet auttamalla päälle kampa, kampaus juuren ja vastoin suuntaan hiusten kasvua.

sitten varovasti harjaa huipulla täydellinen ja pehmeästi. Nyt poimia hiukset takana alkuun, hieman toiselle puolelle, jossa on purukumi. Puristaa ja menee pohjan kampa edellä letti varten pull tilavuus.

sitten, Letti jaettu kahteen osaan ja jättää kapea säikeen hiusneula naulattiin päälle. 

Nyt tukka poninhäntä alla, kampa yli, avaa hiukset ja taita kaksi puolta sisäänpäin merkitse silmukan ja pää auttaa sujétalas haarukat. Jakaa hiukset roikkuu möhkäleitä silmukka ja suorittaa ringlets käyttämällä curling rauta.

Lopuksi vapauta lock-up aihe, crespándolo sisällä, minä kammata pois ja paina lakka. Aseta se kahden tie paketteja ja liittää ne sisällä toiselta puolelta haarukat.

Etsit muita vaihtoehtoja kerätään muodossa keula? Seuraavassa esittelemme parhaat ideat kehittää puolelle pulla, vinkkejä luoda korkean pulla, pulla ohjausta kehittää loman tai suolarinkilä pulla.

Häät kampaus lyhyet hiukset

Jos sinulla ei ole tarpeeksi hiuksia tekemään pickup kuten edellä todettiin, voit aina käyttää jotakin näistä yksinkertainen ulkonäkö lyhyet hiukset. Voit tehdä tämän, voit luoda illuusion pidemmät hiukset harjaamalla ylös hiukset poissa kasvoilta.

Jotta saat tämän kampauksen on ensinnäkin märkä hiukset ja sitten, sovelletaan vaahto jolloin saatiin tilavuus tyvestä kärkeen. Harjaa hiukset auttaa sormensa, ikään kuin kampaus pois kasvoilta. Kuivaa hiukset kun noutaa sen ja poissa kasvoilta kuivaksi.

Lopuksi lakkausmenetel- pääse katoamaan riviä kampauksen. Seurauksena esität yhden hienostuneen ilmeen.

Häät kampaus keskisuurten hiusten

Jos olet käyttänyt hyväkseen muoti polkkatukka tai LOB, varmasti mietit miten voit rento mutta tyylikäs kampaus häät vieraana. Sinulla on enemmän vaihtoehtoja kuin voitte kuvitella.

punos tai kierre voi olla paras liittolaisia, semirrecogidos tai jopa luoda vääriä kerättyä. Osa hiukset kääritty rullina (kierre) ja näkymätön estää heitä haarukat. Voit tehdä yksinkertaisia, rento ilme melko semirrecogido häät tai päättävät jatkaa kääre luoda eräänlainen mairitteleva kerätty.

Voit myös leikkiä hiusten leikkaus. Bob ja LOB leikkauksia on monia monipuolisia vaihtoehtoja kampaus ja pelaa leikkaus itse. Voit luoda vaikutus märkä juuret nosto otsatukka vaahto takaisin ja haarukka poiminta puolella, antaen turvautua bob.

Toinen vaihtoehto on vuosikerta kampauksen, luoden aaltoja raudan ja poiminta yhdeltä puolelta. Saat hyvin aistillinen näyttää. Kutsumme sinut polkkatukka kampaus Best [KUVAT] Saatat myös olla kiinnostunut: Kampaus 2017 seremonioita: Paras etsii häät kutsuttu [KUVAT] ja morsiusneitojen mekkoja: Tällä kiillot ovat trendi [KUVAT]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 73 = 76