Trends 2015 häät asiakkaiden: muoti värejä [KUVAT]

Värit leningit häävieraat 2015. Haluatko tietää, mitä palettia värit joka on esillä ensi vuoden aikana? Sitten tarkistaa Häät trendit 2015 vierasta.

Häävieraat valita 2015 kaikenlaisia ​​malleja. Kaikista kokoelmien decantarte löydät mm pukuja, lyhyt, pitkä, pitkä tai lyhyt, kukkainen manga, sileä tulosteita, jne Mutta pelaajat tietävät mitä värejä on 2015.

Trends häävieraat ensi vuodeksi on merkitty arjen läsnäolo väri, varsinkin tasainen kuvioita. Häitä jotka tapahtuvat yöllä suuntausta osoittaa pitkiä mekkoja, molemmat versiot mallien kanssa pitkät hihat ja muut toimijat pukeutunut riimu pääntie, johon joskus lisätä kerros. Esimerkiksi, Ana Torres suunnittelija esitteli kokoelman 2015 malleja eri sinisiä sävyjä, jotka vaihtelevat turkoosi muille lähempänä harmaa.

Mutta nämä eivät ole ainoita värejä läsnä ehdotuksia ensi vuonna. myös, Color 2015 on muita rohkeampia värejä keskuudessa fuksia, koralli tai punainen. Puhumme värejä löytyy kokoelmista leningit häävieraat allekirjoittama Franc Sarabia Carla Ruiz ja Patricia Avendaño mm. Niissä voit nauttia upeista pitkiä mekkoja ja ohuet viivat säteilevää eleganssia ansiosta käyttö herkän kankaita, joissa korostuu naisellinen siluetti.

Omalta sisältää yrityksen sen kokoelman Cabotine 2015 malleja häävieraat värillinen vihreä ja sininen tulosteita, ihanteellinen niille häät järjestetään kesällä.

Niistä suuntauksia morsiuspuvun 2015 voisi olla huomaamatta lyhyt leningit. Tällä rivillä löydät mallien strassit, mekot kalvoja, höyhenet ja pitsiä. Yksi suunnittelijoita, jotka keskuudessa tämänsuuntaisia ​​ehdotuksia on Sonia Pena, joka on pukeutunut hyvin aistillinen eksoottisen halo, joka sisältää tarvikkeet, kuten esimerkiksi ovat turbaani.

Jatkamme tarkastella värit ovat esillä leningit vieraita pastellivärit. Näitä esiintyy esimerkiksi boheemi mekkoja inspiraatiota. Puhumme pitkä malleja ja tehty apinoilla, täydellinen kevään ja kesän häitä pehmeät kudokset. Pastelli sävyt ovat ihanteellisia tämäntyyppisen häät värit vaihtelevat vihreä, pinkki, sininen tai jopa beige.

Älä myös missaa seuraavia vinkkejä sinun tulisi välttää vieraana suosituksia säästää budjetin häät asiakkaiden tai paras kerätään vieraille.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1


Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico