Beach Wedding: Miten pukeutua? Vinkkejä kutsuttu [KUVAT]

Beach Wedding: Miten pukeutua? vinkkejä kutsuttu. Beach häät, hiekka, meri, on täydelliset puitteet? Voi kyllä! Nyt sinun täytyy osata hyödyntää kanssa katso vieras tuhansia mahdollisuuksista juhla.

Koska vieraana häissä rannalla on täydellinen tilaisuus anna itsesi mennä hiukan ulkoasua ja uhkaa tuoretta ja tyylikäs muotoilu. Mutta miten valita oikea pukeutuminen Tällaisessa tilaisuudessa? Ensimmäinen asia on, että saat selville hieman siitä, miten häät menee, mitä tulee aiheena se, värit valittu koristeluun, kukat valittu ja tietysti aikaan häät. Parasta tästä kaikesta? Sinun riski hieman enemmän värejä, koska raittius ei ole pakollista.

Jos rakastat pastelli, Voit valita sininen mekko, turkoosi tai nämä sävyt mennä vastaamaan meren syvyyteen. Mutta voit myös vaarana on Tehokas vihreä, vaaleanpunainen,, yhtä varmasti olet jo hieman palanut, joten ne korostavat ihonväri. Pidätkö vahvempia värejä? Ei hätää! Punainen, keltainen, violetti, kaikki värit on täydellinen, mutta se on parasta välttää tummempia sävyjä, koska ne voivat olla liian hienostunut tämäntyyppisten juhlaan.

ei vain sileä mekot ovat sallittuja, kukkakuvioinnit on enemmän kuin tervetullut, jos ja hippi tyyli häät on, sen parempi. Siksi sinun täytyy olla varma siitä, miten ne on koristeet ja teema juhla, koska jos yhdistää asu sisustus valitsema morsiamen ja sulhasen, Sinulla on voittava valinta.

Pituus asiallista pukeutumista

Kun valita mekko väri, kannattaa valita malli, joka sopii luku. Rannalla voi kestää lyhyt mekko, jopa polven yläpuolella, ja pitkät mekot, jos ne ovat pehmeä ja kevyt kankaat.

Jos Häät ovat huomenna, Älä liioittele muodollisuus, joten parempi lyhyitä ja yksinkertaisia ​​malleja, ehkä kanssa täysi hame tai tylli. Toinen idea on mennä roikkuva housut Palazzo tyyppiä, jotka ovat täynnä muotia tänä vuonna ja yhdistää sen kanssa ylä- tai elin tyylikkäin. Voit pelata merituulen kanssa pehmeät kudokset, ja liikkeen ja täydellisen naiivi kesällä.

Kutsuttu ilta häät, pitkä mekko Se on suositeltavin, koska se on täydellinen idea yhden mekko täysin hame ja puoliksi läpinäkyvä polvesta nilkkaan tai malli imperiumi leikata, kanssa syksyllä ja mutkainen. Välttää suuria, monimutkaisia ​​tai epäkäytännöllisiä kävellä hiekalla pukeutunut. Dare Kyllä, necklines, rannalla, koska voit riski hieman.

kutsuttu chic tarvikkeet

Loppuun täydellinen asu häät rannalla, vain jää valita oikeat tarvikkeet. Neuvot on yhdistää kengät, huivi, laukku ja muut tarvikkeet saman valikoima värejä, mutta voit aina tehdä vähän kontrastia.

Jos olet valinnut värikäs mekko, looking tarvikkeet neutraaleilla sävyillä. Muuten, jos haluat korostaa väriä, valitse kukka, luonnollinen ja tyylikäs tulostaa, kuin laittaisi aika kukka hiukset tai hattu for taparte aurinko, unohtamatta huivi tai foulard, kirkon tai jos lämpötila laskee myöhään illalla.

Hiukset, se on parasta yksinkertaisuus ja makeus, pakenevat monimutkainen tai raittiina, kuten yksi semirrecogido, punos tai vain antaa hiukset putoavat selällään.

Yksi tärkeimmistä asioista häät rannalla, on jalkineet, koska jos haluat, voit mennä avojaloin! Neuvomme on käyttää tyyliä Jewel Nilkka tai rengas saattaa varpaissa. Raikuva kyllä tasainen sandaalit, Ehkä te koristeltu koruja ja miksei sulje ilme räikeä korvakorut?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =


Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico