Alkuperäinen häälahjaksi: käsityöt kotiin [Kuvat]

Häät matkamuistoja käsintehty. Yllätä vieraasi jokin seuraavista kotitekoinen lahja ideoita Häät että esitämme alla.

Miten tehdä käsityönä häät yksityiskohtia

Luot oman kehyksen

tarvikkeet: Tietokonegrafiikka editori, tulostinohjelma mustekasetti, valokuvapaperia ja valokuvakehys.

Kehittäminen, askel askeleelta: Ensinnäkin, avaa grafiikan editointi ohjelma. Jos ei dispusieras näistä ohjelmista voit ladata ilmainen ohjelmisto. Luo uusi tiedosto koosta riippuen kuvasi runko tarkkuusasetuksille vähintään 100 pikseliä tuumalla.

Nyt on aika valita kuvan kehyksen. Voit valita tiedoston kuvien, jotka muodostavat tällainen ohjelmisto tai, jos haluat, voit kaadetaan mukava kuva pari.

Lopuksi, paino-muotoilu kun saat valmis. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi tulostaa kuvan valokuvapaperille. Leikkaa paperi sopivaksi mittauksia kehyksen ja kääri toimittamaan vieraillesi.

jälkiruokien

Jos haluat yllättää vieraasi alkuperäinen yksityiskohtaisesti ja ennen kaikkea makeaa teetä on muutamia ehdotuksia, joita kannattaa harkita. Voit esimerkiksi kietomalla brownies valkosuklaa värikkäitä makeisia tai evästeet eri muotoja, sydämiä, nuket poikaystäviä, nimikirjaimesi ... Voit myös valita macarons, valmistaa suosikki reseptejä cupcakes, tehdä herkullisia cronuts tai kastettu sokeroituja omenoita valkosuklaa samassa sävyä hääpuku.

koriste muistoja

Mukaisesti edellä idean tarjoamme toinen ehdotus oman häälahjaksi sinua. Se on täyttymässä lasipurkkiin, sinulla on monia muotoja ja kokoja, joista valita, syötävien candy värejä.

koriste muistojas

Jos kuitenkin haluat mennä häihin koriste yksityiskohta voit ottaa huomioon seuraava ajatus. Se kehittyy pieni kaupunki täynnä hedelmäsäilykkeet, sopii koristamaan tahansa keittiöön purkkiin. Viimeistele esityksesi, voit sitoa nauha ympärille jokaiseen purkkiin ja kiinnitä pieni kortti nauhalle lauseen allekirjoittama pari, kiitos, yhdessä teidän häiden päivämäärää.

Toinen tapa soveltaa tätä ehdotusta on valita pulloilla potpuri tai joissa se voi tulla sisälle mini-kynttilöitä.

kukka yksityiskohdat

Lopetimme tarkastelun häälahjaksi vieras käsintehtyjä hyvin luonnollinen ehdotuksen. Voit esimerkiksi ostaa pieniin ruukkuihin ja maalin valinta. Anna sitten kukkien siemeniä, jotka olet käyttänyt koristamaan linkkiä. Muokataksesi voit halutessasi, lisää kiitos kortin.

Etsit enemmän lahjaideat vieraasi? Seuraavassa on muita vaihtoehtoja, jotka antavat naisille hyödyllisiä yksityiskohtia antaa vieraille ja monet muut alkuperäiset ominaisuudet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 35


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer