Making nastat morsiamen käsintehty [KUVAT]

Miten tehdä häät tappi, askel askeleelta. Nastat ovat yksi perinteisistä lahjoja mitään linkkiä, että hinta. Mutta haluaisit yllättää vierailleen häät pin teit itsellesi? sitten selvitys siitä, miten kehittää niitä.

Making Fimo Wedding nastat

Ensimmäinen, sinun täytyy asettaa tasaiselle pinnalle pala Fimo. Ayudate rulla jättää kone FIMO hyvin. Sinä päätät kuinka paksu haluat tulostaa FIMO. Tältä pohjalta FIMO on työskenneltävä enemmän tai vähemmän.

Sitten auttaa muottiin tai leikkuri leikkaa tulostuksen fimo miten haluat tässä tapauksessa on muodoltaan pyöreä. Hyvä idea on esimerkiksi kehittää pin häät joka jäljittelee muoto ruusun. Mutta miten on mahdollista luoda sen?

Lopuksi on aika pitää häät tappi uunissa. Voit tehdä tämän, sinun täytyy esilämmittää 8 minuutin ajan 130 astetta. Seuraavaksi aseta palat erityistä leivinpaperia. Ohjelmoida sen 15 minuuttia 110 °.

Tämän jälkeen irrota tapit fimo häät tehty uunissa. Anna jäähtyä.

Ja jää vain tulostaa viimeisen silauksen. Voit tehdä tämän voit esimerkiksi asettaa silmukan jokaiseen silmukkaan myös, voi tehdä itse yksinkertaisella satiininauhaa. Tietenkin tämä toimenpide vaatii taitoa tehdä pieni silmukka.

Jos haluat, voit koristella nastat ne värit, jotka haluat. Lisäksi voit hakea kiiltoa paikalle ja lopuksi erityinen lakka Fimo.

Making nastat häät kylmällä posliini

tarvikkeet: Cold posliini, muovivuorauksen, liima, tappi, sakset, punssi, hammastikun, elementti, joka mahdollistaa kiinnitystappien ja jasmin.

laatiminen: Aseta aluksi pala muovivuoraus pöydälle. Tämä on paras pinnan työskennellä taikina ja ehkäistä tarttumista. Sitten ottaa pala taikinaa ja lisää se Jasmin. Sekoita hyvin. Tee pallon osa tätä seosta, sijoittamalla toinen muovi olet aiemmin pöydälle. Taita muovi kattaa massa ja että se ei kuivu.

Se suorittaa sitten "churrito" on kämmenelle palloa. Ottaa "churrito" kahdella sormella ja antaa leikata saksilla, jättäen paljon laajempi osa toisella puolella ja toisella puolella ohuempi. Huomaa, että sinun täytyy tehdä viisi terälehtiä.

Jatkuu leikkauksia. Muista, että kapein osa on jaettu kahteen ja leveimmästä kolmeen. Nyt ottaa boolin ja siirtyä vasemmalta oikealle ja murskaus taikina saada muotoon terälehden. Toista toiminta, kunnes sinulla on viisi.

Sitten otan hammastikkuja, hän haki hieman valkoista hännän ja laita se keskelle. Lopuksi, aseta tappi keskelle ja olet valmis PIN.

Jos pidit näitä yksityiskohtia, jotka yllättää vieraille linkkiä, älä missaa näitä muita käytännöllisiä lahjoja vieraasi, tiedot näistä saatavaa tukea häät tai häälahjaksi käsityönä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =


Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo عيون منتفخة