Häät hippi tyyli: vintage Ideoita 70 vieraille [KUVAT]

Häät hippi tyyli: vintage 70s vieraille Ideat. Oletko saanut kutsun häihin-teemalla hppie tai vain halua laittaa tähän vuosikerta kosketuksen ulkoasua? Millä tahansa näistä ideoista aiot saada, niin jatka lukemista.

Muoti 70s naisille on yksi suurista trendeistä tällä kaudella, niin miksi ei vedota siihen meidän ulkoasua hippi tyyli vieras häät? Se voi olla hieman riskialtista tyyli vielä on eniten tyylikäs löytyy. Joko siksi, että häät kutsun sitä tarvitaan, tai koska haluat antaa tämän silauksen asu, älä epäröi, laita tuo hassu touch porukka matkustaa hauskaa 70 Lisäksi, kuten olemme sanoneet, tänä vuonna ei tarvitse epätoivon löytää pukeutua hippi tyyliin, koska kaikki kaupat ovat täynnä kukkia, joten vain seurata näitä vinkkejä lyödä.

Kaiken vintage tyyli on suosikki monia morsiamia ja joukossa edullisten vuosikymmeniä ja 70, röyhkeä ja hauskaa, on myös muita erittäin tyylikäs vuosikymmeniä, koska ei sano et rakasta pukeutua juhlamekko vieraille 50s tyyli, Bon ton tai kallioon.

Mutta nyt Keskitytään vieras mekkoja avain hippi tyyli, varmasti olet jo ajatellut kaunis, pitkä ja leveä mallit hameet nilkan ja indie kosketus. Teette hyvin, mutta tämä tyyli ei pääty tähän. On totta, että jos haluat pelata varman, valitse värikäs mekko, ehkä kukkapainatus, jossa V-aukko ja putoavat kevyesti jalka, mukana seppele irtonaisella hiukset.

Mutta jos rakastat haasteita löytyy jotain alkuperäistä, ei vain höyrymäiset hameet tai takit, mutta myös minivestidos kirjonta laaja sovi, Ne voivat olla erittäin viisas valinta. Tietenkin se riippuu vuodenajasta, jossa häät pidettiin ja protokollan sitä. Siksi kylminä kuukausina aikana voit valita pitkähihainen malli, vai myös joukko leveä jalka housut kanssa paita röyhelöitä tai kukkien pääntien. Voit pukeutua takin tai pitkällä takki koristeltu turkista tai villaa.

varten Summer seremoniat, Päinvastoin, se on paljon hauskempaa ja riskialtista veto valo kudosten ja nesteiden, koska sifonki, pellava, puuvilla tai silkki. minivestidos polven yläpuolelle, kalvoja tai kirjonta, Ne sopivat näissä yhteyksissä, varsinkin jos se on häät rannalla tai alan kukkia.

Kannattaa muistaa, valitessaan mekko, sinun kasvonpiirteet. Jos esimerkiksi haluat piilottaa alueelle vyötärön tai lantion, takkeja ja runsaasti leningit ovat täydellisiä, ja imperiumi leikata. Jos sinulla on pieni tai ohut ruumiinrakenne, pitkät mekot ei ole ongelma, sekä lyhyet, kunhan ne eivät joudu mauttomuus.

Epäilyksiä kanssa kengät? Ole, korkokengät eivät sekoita hyvin hippi tyyliin, joten voit valita mukavan vaihtoehdon tasainen sandaalit, varvas, tai niin kauan kuin häät on rannalla, ulos paljain jaloin! Loppuvuodelle lisälaitteet, On selvää, kukkia tai pieniä luonnolliset lisäravinteet ovat ihanteellisia.

Värit ja vinkkejä hippi häät asiakkaiden

Näemme mitkä ovat oikeat värit mekko kutsuttu häihin hippi tyyli, jossa sama sääntö kuin muualla seremonioita, ei koskaan valita värin, joka muistuttaa, että tuo morsian säilyy, vaikka tämän tyyppinen seremoniat tulee hieman pehmeämpi. Tietenkään tämä ei tarvitse olla aina valkoisia. Siksi ei ole mitään ongelmaa valittaessa mekko vaaleat värit, älä unohda hippi tyyli puhuu sananvapauden ja tasa-arvo, eikö?

Mutta jos edullista valita ilmeen innoittamana psykedeliaa 70s, fantasia tulosteita Ne ovat turvallinen valinta, jossa ainutlaatuisia kuvioita ja erittäin värikäs. myös kukkapainatus, lisää bon ton tai resuinen chic, Ne ovat varteenotettava vaihtoehto, varsinkin jos yhdistää ne luonnollista täydentää kuten seppeleitä tai haarukat hiukset.

Joten lopeta katso kauneus. Hiukset, helpoin valinta on pikkunäppärä ja kulumista hiukset laskussa selällään tai koristele pieniä kukkia tai jalokiviä. Mutta jos haluat kerätä hiukset, vetoa vakuutuksia semirecogidos pehmeä kanssa tousled vaikutus. Ja jos sinulla on lyhyet hiukset, yksinkertaisesti ottaa pieni hattu, kosketetaan tai kruunu, ja se on jo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 68 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer