Christian Louboutin Morsiuskengät: Kokoelma 2015 [Kuvat]

2015 Hääjalkineet: Christian Louboutin Collection. Esittelemme uusia ominaisuuksia Morsiuskengät Christian Louboutin, joka on yksi suosikki suunnittelijat kuuluisuuksia. Löydä 2015 morsiamen kokoelma!

Vaikka on totta, että Manolo Blahnik tai Jimmy Choo kuuluvat suunnittelijat pään kansainvälisiä tähtiä myös mallit Christian Louboutin ovat eräitä kaikkein komeilla kautta punaiset matot ympäri maailmaa. Haluat tuntuu myös olla kuin yksi heistä? Älä missaa, niin, kokoelma Hääjalkineet Christian Louboutin 2015. Selville!

Käyttöä koskevat väri Christian Louboutin ei ole esitetty erityisen vaarallista. Panoksensa pistettä perinteeseen. Tässä suhteessa Christian Louboutin kuuluu hänen morsiamen kokoelma tämän vuoden kauniita kuvioita valkoisella täydellinen niille klassikko naisille. On kuitenkin olemassa muitakin ehdotuksia, koska Loboutin hienostunutta matta nahkakenkiä suunniteltu malleja eri värejä kuten beige, vaaleanpunainen sävy camarelo ja malleja kirkkain vaikutuksia hajota. Myös kokoelma Hääjalkineet 2015 Christian Louboutin esittelee monimutkaisia ​​luomuksia kauniita kankaita kuten Tulle ja satiini.

Se on Rascal tietää korkeuteen, jossa morsiamen kengät allekirjoittama Christian Louboutin 2015. Yksi suurista eduista tämä kokoelma on, että sen täytyy kompensoida kaikenlaiset naiset esitetään, kuin jatkaa lohduta niitä muille riskialttiimpia. Esimerkiksi, Brides voi nauttia alhainen kengät, jopa 5 senttimetriä; ja jopa yli 15 senttiä mallit.

Tietävät, niin tyylit löydät keskuudessa kokoelma Christian Louboutin 2015. Voit nauttia ensin elegantti helmi-peittämillä sandaalit esittelyyn, avoin sandaalit nilkka hihna, peep toe malleja ja jopa kengät innoittamana 20s.

Suosittelemme myös, että et menetä näitä muita häät kenkä trendejä tänä vuonna.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 49 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron