Zuhair Murad morsiuspuvun: Kokoelma 2017

uusi kokoelma morsiuspuvun Zuhair Murad 2017 Se on synonyymi viettelevä ja hienostunut linjat. Hänen mallit ovat pieniä taideteoksia, jotka epäilemättä yllättää kaikkein intohimoinen muodin ja erityisesti kaikkein uskollisia seuraajia hänen tyyli. mekot tatuointi vaikutus hennon pitsi läpikuultava tulla päähenkilöitä uuden kokoelman. Zuhair Murad osoittaa jälleen kannattavansa valkoinen.

Hääpuku tatuointi vaikutus

Zuhair Murad oli yksi ensimmäisistä suunnittelijoita tekemään eron tatuointi pukeutunut vaikutuksen, panos, joka on tullut suuntaus Viime vuosina, ja kuten voidaan nähdä edistymistä uuden morsiamen vaatemallistoin, Se on edelleen pääosan ensi kaudella. morsiuspuvun pitsi jonka he ovat synonyymejä aistillisuus, tyylikkyys ja naisellisuus.

Kokoelma Zuhair Murad ovat arvokkaita pitkähihainen mekot täysin tacked herkkä pitsi, kankaan erityisen arvostettu ja että suunniteltaessa täydellinen hääpuku on vertaansa vailla. Tekstuurit sopeutua pelejä linjat suunnittelu, yhdistelmästä hänen liivi Vekkihame kanssa peplum mekot tylli.

Hääpuku Mikado

Yhtä näyttäviä ovat mekot Zuhair Murad suunnitellut silkki Mikado, tuloksia, jotka kirjaimellisesti jäljellä sanaton. Kokoelma sisältää mekot täysin hameet, mekot sydämen muotoinen liivi ja suunnitteluratkaisuja, ohuet olkaimet ja kirjontaa.

varten romanttinen malleja, pilviä tylli tai korkea-kavennettuja mekot. suuri koristukset koristavat hameet mekot enemmän moderni tyyli, jossa on yhdistetty kudos Mikado, tylli ja pitsiä. Jos haluat LUMOSIVAT uusia malleja Zuhair Murad, pyydämme teitä käymään galleriaan, josta löydät valikoiman uuden kokoelma josta löydät täydellisen malleja suuri päivä.

Saatat myös olla kiinnostunut: Häät leningit Carolina Herrera: 2017 kerääminen ja löytää Yolan Cris morsiuspuvun: 2017 Collection.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 10


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer