Morsiuspuvun Ronald Joyce 2015: The Collection [KUVAT]

Morsiuspuvun Ronald Joyce 2015: Kokoelma. mallit nainen, jolla on klassinen siluetteja johon ripaus ero, seuraavat trendejä tämän 2015, on mitä löytyy eyeballing morsiuspuvun Ronald Joyce.

perinteisiä linjoja mutta koskettaa omaperäisyys, malleja Yhteensä valkoinen mutta muiden kanssa pinkit romanttisin tai ystäville tämän sävy, yritys Ronald Joyce ei luopua mistä tahansa morsiamen muodista tänä vuonna, joten se on pakko katsoa hänen kokoelma morsiuspuvun 2015.

Main Line salaattikastiketta Ronald Joyce 2015 Se antaa erityistä näkyvyyttä on Prinsessa leikattu malleja, jäsennelty hameita, joilla on runsaasti, jotka ovat valinnan monet morsiamet kaikkialla maailmassa. Kuten voitte nähdä kuvagalleria tuomme, yritys valittu päähenkilöt niiden keräämisen 2015 morsiuspuvun kanssa Jäykkä kori kupit, yhdessä tylli hame, ne on koristeltu ylhäältä alas kanssa strassi yksityiskohtia hopea sävy, yhdessä kehittyneempiä malleja leikkii kontrasti hameet ja rungon.

Nämä mekot pilviä valkoista tylliä väistymään romanttinen malleja, swarovski kiteet Ne synnyttäessään necklines kukka muodot, ja puoli mekko. Ystäville minimaalinen chic tyyli, yritys on varannut silkki mallit kanssa laskostettu hameet ja sileä kehon, katsoo, että suurimmat innovaatiot ovat pukeutuneet vanharoosa, joka yhdistää hattuja tai hunnun samaan sävyyn.

Mermaid leikkaus leningit morsian on trendi tänä 2015, joten meidän huomio ei löytänyt tällaisia ​​malleja kokoelma Ronald Joyce. Se on pukeutunut pitkä jäykän jotka valmistuvat hihnoilla Tulle pitsiä tai, yhdessä jäsennelty hameet, myös johtavat versiot Vintage style, pitsiä kirjontaa pitkin pääntie tai modernimpi versio, jossa bustier tyyli elimet sovelluksissa, jotka kontrasti.

Morsiuspuvun ovat erivärisiä riippuen keräämistä, Ronald Joyce valitsee vaaleanpunainen tai samppanjaa sen kehittyneempiä malleja, pukeutunut erittäin pehmeä putous koristeltu kirjonta koko kehon ja hame. mallit norsunluun sävy tyyli alushame, joka eroaa romanttisin morsiamet jauhettu silkkiä hopeakoristeita koko mekko.

Tutustu kuvagallerian että tuot Ronald Joyce morsiuspuvun 2015, joista yksi hänen malleja Haaveiletko häihisi päivä?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron