Miten pukeutua talvi häät: Ideoita vieraille [KUVAT]

Talvi Wedding: Miten pukeutua vieraille. Oletko kutsuttu häät talvikuukausina? sitten esitämme muutamia vinkkejä, vieraat näyttävät täydellisesti.

Aiemminkin olemme selittänyt avaimet tietää, miten pitäisi pukeutua häät järjestetään syksyllä. No, no, nyt keskitymme nämä näkökohdat sinun täytyy pitää mielessä, jos pyydetään talvi häät. Ja se on, että on ilmeistä ei pukeutua samalla tavalla riippuen aikaan vuodesta se pidetään. Jos haluat tietää, miten pukeudut häät talvikuukausina, ota huomioon seuraavat suositukset.

Käyttöä koskevat täydentää voit laskeutumaan yllään erilaisia lisälaitteet joista, esimerkiksi, hatut, käsineet ja takit, jolla erottuvat heikentämättä rooli siksi morsian.

Täydellinen mekko talvi häät

Suuntaukset morsiuspuvun kutsui talvella 2014/2015 on ominaista malleja, jotka parantavat naishahmo. Siten esimerkiksi kokoelmissa suuryritysten löytyy tuppi mekot pitsiyksityiskohdilla, tulostaa leningit ja malleja, joissa elimissä näyttää muistuttaa omien mallien alusvaatteet kokoelmissa.

koskien värit Sinun tulisi välttää mustia, mutta voit pelata toisen laaja värivalikoima: keltainen, oranssi ja muita lämpimiä sävyjä. Älä myös väliin näitä muita Trendikkäitä värejä häävieraat ensi niino.

Omalta mekko voi olla pitkä tai lyhyt, tai jos haluat, decantarte varten smarty housut yhdistettynä pusero ja takki.

Mitä kudokset Tarjolla on laaja valikoima: villaa, silkkiä, samettia, kashmir, nahkaa tai sideharsolla. Sinä päätät tyyli suunnittelua!

Muut ehdotukset talvi häät

Jatkamme nyt muista korvauksista, jotka ovat päähenkilöitä talvella 2014. sukkahousut Ne ovat perustavanlaatuisia läpinäkyviä ja läpinäkymättömiä värejä, erottuva väri mekko.

Tarvikkeille, joita voit käyttää decantarte, yksinkertaisia ​​vaatteita kaikkialla huivi, huivi ja pashminas erottuva väri malliin.

Muut tarvikkeet josta voit valita ovat käsineet. Ne auttavat sinua ei vain pitää lämpimänä, mutta myös tuo retro kosketus ja eleganssia.

Päädyimme kengät. Tässä osiossa ehdotamme valitset mukava jalkine kuitenkin korkokengät ovat pakollisia lucimiento.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة