Valkoinen morsiuspuvun One: New Collection 2017

kokoelma yllättää, niin ihana kuten tyylikäs. yritys valkoinen One, Pronovias ryhmä, on luonut kokoelma 2017 ei jätä välinpitämättömäksi mitään morsian. täydellinen kokoelma joka kutoo suunnittelee pukeutua morsiamet kaikki tyylit, klassisesta ja nykyaikaisin. Mekot jotka tekevät valkoinen väri par excellence, jossa on huolellinen valinta kudokset ja yksityiskohtia, jotka täydentävät malleja; luopumatta väripilkkuja joissakin sen viehättävimmistä malleja sisältyvät uuteen kokoelmaan 2017 morsiuspuvun.

Nauha Morsiuspuvut

Joukossa päähenkilöt suunnittelee uuden kokoelman valkoisen ainoa, pitsi morsiuspuvun, suuntaus, joka asettaa edelleen tyyli voittaa morsiamet kaikenikäisille. Pitsi hameet mekot Flying, merenneito leikata mekkoja, sundresses, mekot sydämen muotoinen bustier&# 8230; malleja, jotka lopulta parantavat hahmo naisen. kukkapitsillä kirjonta Ne eivät ole vain läsnä vaate, myös huntu, täydentävät mainiosti.

Hääpukuja Mikado

Mikado mekot kilpailevat mallit pitsi, silkki kangas erittäin tasainen ja täydellinen rakenne tyylikäs mekot liivi, jossa on laaja hihnat tai olkaimeton, mekkoja laskostettu tai tavallinen hame sivutaskuilla jotka antavat mallin enemmän modernia .

Värikäs morsiuspuvun

Kokoelma valkoista paitsi korostaa valkoinen, myös siellä on tilaa väri, romanttisin väri leningit pinkki, tylliä ja pitsiä, ja erityisesti malleja siveltimenvedot punainen ja musta tai näyttäviä hääpuku punaisella intohimo. Löydät malleja gallerian valikoima parhaita malleja uuden kokoelman 2017 valkoista.

Saatat myös olla kiinnostunut: Mekot Milla Nova: löytää 2017 keräämistä ja löytää kokoelma morsiuspuvun San Patrick 2017.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 36 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron