Vieras morsiuspuvun kreikkalaiseen tyyliin

synonyymi tyylikkyys ja kehittyneisyys, niin on kreikkalaiseen tyyliin. Tyyli, joka brandin persoonallisuus ja kovettuu tulla päähenkilö vieras morsiuspuvun. Jos sinulla on linkki katsella ja eivät ole vielä päättäneet, mitä etsiä otatte, kutsumme sinut tutustumaan mallit kreikkalaiseen tapaan, ominaista rakenne ja laatu kudokset (Kuten kirjekuoreen kuin Mousseline silkki, sifonki&# 8230;) aikaansaamiseksi tyylikäs syksyllä ja parantaa naisten linjat. Suoria viivoja herättää teissä todella kätkee design kokeneimpia. tunika leikkaus tai sarake laskostettu hameet tai kerroksia, on mukana tiedot kuin kaulus V, ristissä, epäsymmetrinen yksi hihna, hihat tai selkä alttiina. Jos etsimme enemmän yksilöllinen suunnittelu, voimme valita koristeellisia yksityiskohtia draping ja beading vyötäröllä tai hartioita.

Kreikkalainen tyyli leningit

Kreikkalainen tyyli on viisasta, varsinkin kun se tulee valita pitkä hääpuku, ja juhla keväällä tai kesällä. Hellenic inspiraatiota löytyy kokoelma suunnittelijoiden kuten Adolfo Domínguez, ja värit kaikkein viittaavia tai kokoelma suunnittelija Matilde Cano. Tässä tapauksessa pastellivärit ovat päähenkilöt viittaavia malleja fiksu ja epäilemättä yllättää muita vieraita. Niistä malleja ovat epäsymmetriset pääntie mekkoja ja sifonki hihat malleja. Purificación García Se on liittynyt myös kreikkalainen trendi grafiikoita niin yksinkertaista elegantti muotoilu.

Ja tietenkin, täydentävät ilmeen, on tärkeää valita kampauksen, joka vastaa mekko. Jos olemme valinneet kreikkalaiseen tapaan, vaihtoehtoja muotoilu voimme valita pörröistä pulla tai updo tai semirrecogido punokset.

Saatat myös olla kiinnostunut: glam malleissa häävieraat: Ei vieraita häät ja huomaa juhlapukumme punaista väriä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 79 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة