Elie Saab morsiuspuvun 2015: The Collection [KUVAT]

Kokoelma morsiuspuvun Elie Saab 2015. Haluat löytää morsiamen muoti ehdotuksia ensi vuonna? sitten me etukäteen jossa ehdotukset ovat yksinomaan Elie Saab 2015. Tunne heitä!

Aiemmin on ollut tilaisuus kuulla ehdotukset johtavia yrityksiä häät muotia ensi vuodelle. Nyt on aika selvittää, mitä Elie Saab suuntauksia 2015.

Libanonin suunnittelija esittelee kokoelman morsiuspuvun ominaista hienostuneisuutta ja romanttinen touch niiden malleja. Myös morsiamen leningit Elie Saab näyttää sitoutuminen korostaa naisellisuutta morsiamen ja viettelevä aura, joka menee huomaamatta kenellekään. Haluatko tietää enemmän yksityiskohtia jalkakäytävä kokoelma morsiuspuvun Elie Saab 2015? Tässä on ennakoida.

Toisaalta, vaikka morsian siluetti ehdottamat Elie Saab on kunnia olla monipuolinen luomuksia korkea sopeutumiskykyä mihinkään siluetti.

Luetteloon morsiuspuvun Elie Saab 2015 voit valita mallit morsiuspuvun kanssa olkaimeton liivi, pitkähihainen mekot, kirjailtuja hameet, laskostettu hameet ja eri versioita cleavages joukossa, jotka sisältävät esimerkiksi V-kaula, läpinäkyvä necklines tai aistillinen necklines takana jättää jälkimmäinen ilma.

Elie Saab 2015: haute couture kokoelma morsiamet

Aikaisemmin olemme keskittyneet morsiuspuvun couture monet muut yritykset nyt astumme Elie Saab ehdotuksia. Ei monet ihmiset tuntevat haute couture kokoelma Libanonin luoja, mutta ovat luonnollisesti mekkoja hyvin voi olla huomaamatta.

Mitä tulee ehdotuksiin tänä syksynä ja ensi talven 2014 niille on ominaista avoimuus niiden mallit, pitkähihainen mekot, kirjailtuja hameet, merenneito leikata puvut, pukeutuu erilaisia ​​värejä, kuten esimerkiksi turkoosi, pinkki, vaalean pearl gray; ja mekot venepäänteinen.

Jos haluat tietää enemmän yksityiskohtia kokoelma morsiuspuvun Elie Saab 2015, älä missaa kuvagalleriassa että olemme valmiita.

Jos olet nauttinut kokoelma Elie Saab, älä myös missaa morsiuspuvun Isabel Zapardiez 2015 morsiamen kokoelma Vicky Martín Berrocal ensi vuodeksi, trendejä tyttöystävä Raimón Bundó 2015, morsiuspuvun Patricia Avendaño 2015 tai esimerkiksi Juana Martín morsiamen suunnittelee ensi vuodeksi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 86


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo