Elie Saab Brides: Kokoelma 2017

tyyli tyylikäs, hienostunut ja epäilemättä paljon persoonallisuutta. Tämä on uusi kokoelma morsiuspuvun Elie Saab 2017. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Libanonin suunnittelija käynnistää oman linjan morsiamen malleja, koska tähän asti taitavasti, oli työskennellyt vain yksi tärkeimmistä merkit teollisuuden morsiamen muodin: Pronovias. 2017 kokoelma saapuu valloittaa intohimoinen muodin ready-to-wear ja haute couture. Katsotaan selvittää, mitä elegantti ehdotuksia vuonna morsiuspuvun Elie Saab yllättää tässä kaunis kokoelma.

 

valkoinen Väri on kiistaton tähti Elie Saab vedonlyönti koko morsiamen kokoelman 2017 mallit, ranskalaiset ja makramee pitsi, silkki Mikado, tylli, kiteitä ja helmet tähdet tämän kokoelman, huolella valittu saavuttaa unelma luomuksia. Kaikkein lumoava malleja tästä kokoelmasta, The Prinsessa morsiuspuvun tyyliin, jossa roju hameet mutta aina pitää tasapainossa.

Huomasimme myös eleganssia merenneito mekot, linjat, jotka parantavat naishahmo, jolla on vähemmän jäykkä ja aistillinen. Rohkeampia ja nuorten, Elie Saab ehdotetaan muutamia viittaavia malleja hääpukuja lyhyitä, hieno liivi koristavat pitsiä ja helmiä, ja kevyt ja tyylikäs vaikutus tylli hame. Ja kaikkein moderni ja etsivät mukavuutta menettämättä hieman tyylikkyyteen Hääpukuja valkoiset housut ja pitsi liivi.

Kerääminen morsiuspuvun Elie Saab, joka esiteltiin New Yorkin Bridal viikko vahvistaa mallien boho chic tyyli, rikastettua kerroksia pitsi. Olemme myös yksinkertaisempia luomuksia, puhtaat, puhtaat linjat, valkoinen pyykki, hihaton ja ilman lisäyksiä ja yksityiskohtia. Yksinkertaisuus tulee absoluuttinen eleganssin. Lopuksi, ei puutu häät tarvikkeet kuten hikinauhat, vyöt vyötärölle ja ihana hunnut koristeltu reunat.

Kutsumme sinut käymään Galleria löytää kokoelma morsiuspuvun Elie Saab 2017.

Saatat myös olla kiinnostunut: leningit Oscar de la Renta: Kokoelma Syksy / talvi 2016-2017 ja löytää morsiuspuvun housut mennä vastaan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 22


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة