Vera Wang morsiuspuvun: Kokoelma 2017

2017 kokoelma morsiuspuvun Vera Wang edelleen yllättää kussakin tietosi saada Uniikkiteoksia ja ihanteet keuliminen niin tärkeä päivänä kuin häät. Mallien alkuperäiset muodot, joissa on täydellinen yhdistelmä materiaalien, värien ja koristeellisia yksityiskohtia, jotka tekevät kunkin mallin ainutlaatuinen.

Uudessa kokoelma Vera Wang löydämme pitkä mekkoja, lyhyitä mekkoja ja suurena päähenkilö, kirjonta. Mutta varmasti kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten pyydämme sinua käymään Galleria, jossa olemme valinneet joitakin viehättäviä malleja.

Kirjailtu valkoinen mekko

Vera Wang on aina suosineet veistoksellisia muotoja ja nykyaikaisempi malleja, tulossa yksi identiteettinsä. Ja hänen uusi kokoelma ei ole pulaa jäljittelemätön luomuksia suunniteltu hienoimpia ja korkealaatuisia kankaita. Ja laatu kudosten on kriittinen saada leningit ovat todellisia persoonallisuus.

Kuten monet muut suunnittelijat haute couture, Vera Wang viittaa myös yksi suuntauksia, jotka ovat voimissaan ja ovat morsiuspuvun tatuointi vaikutus, sopii naiseudesta ja saada tyylikäs, seksikäs ja hienostunut malleja.

Vera Wang sitoutunut tatuoinnin vaikutus sekä luomuksia epäsymmetrinen mekkoja ja hääpukuja mikado putki vaipan ja varustettu liivi.

Toinen viittaavia ehdotukset ovat koristeellisia yksityiskohtia höyhenet ja sovellukset valkoinen silkki arabesques pitsiä tai läpinäkyvä tukiverkko. Unohtamatta viittaavia turvavyötä mekot tai peplum antaa johdonmukaisuus helmaan. Täydentämällä kokoelma leningit lyhyt häät ja MIDI hihat ja mallit backless silkkikankaita ja mekot avoin hame ja vasen jalka altistuu. Ja yllättäen hääpuku musta.

Kutsumme sinut nauttimaan Innovatiivinen keräämisen morsiuspuvun Vera Wang 2017.

Saatat myös olla kiinnostunut: Häät leningit Carolina Herrera: 2017 kerääminen ja löytää mitä uutta syksyn / talven kokoelma Oscar de la Renta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 84


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo