Vaihtoehtoiset kappaleita seremonia häämarssin

Kannat penándolo ja keskustella aikaa. Ainoa asia, te tiedätte, että te ette tahdo tulla alttarille tyypillinen seremoniallinen häämarssi laulu, Haluat jotain erilaista, joka edustaa rakkautesi ja kuka olet. Eli te etsiä Vaihtoehtona häämarssin laulun.

Se riippuu tyyppinen häät, jos se on enemmän klassisia tai modernimpi ja estoton, voi valita yhden tai toisen tyyppistä musiikkia. Mutta ensimmäinen asia sinun on pidettävä mielessä, että siellä Kaksi hetkiä että laittaa musiikkia: kun tulee morsian, jolloin sinun pitäisi kuulla ainutlaatuinen ja hämmästyttävä laulu, ja kun pari mennä yhteen koteloon, joka on yleisesti käytetty vapaa musiikki, optimistisempi kuin kulkue.

Jos etsit jotain modernia uhraamatta klassisen äänet, Voit valita tämän romanttisen instrumentaalinen versio laulusta Christina Perri. Rakastamme tätä pianon ja sellon, jotka tunkeutua tunnelma häämarssi klassinen ja moderni sekoitus, kuin olemus.

4. Glasgow rakkauden teema &# 8211; Rakkautta vain (elokuva)

Kävele käytävää pitkin kanssa ääniraita suosikki romanttisen elokuvan, Se on toinen tapa sisällyttää instrumentaalimusiikkia persoonallista seremoniaan. Lisäksi voit antaa vieraille lisätietoja symboleista liittonne. On monia, joista valita, jätämme Instrumentaali versio Glasgow rakkauden teema Love Actually, koska rakastan sitä.

5. Marry Me &# 8211; juna

Jos haluat moderni laulu tällä hetkellä lähdön kirkon tai sali, jossa te caséis, suosittelemme Marry Me junalla, on kaunis melodia ja sanoitukset, hyvin romanttinen, jossa oikeassa tahdissa poistua kotelon, jossa te caséis tai kirkossa.

6. Over The Rainbow &# 8211; Israel Kamakawiwo'ole

Eri vaihtoehdossa ukelele ainoa versio myyttinen Israel Kamakawiwo'ole Somewhere Over The Rainbow. Varmasti jokainen tekee heidät hymyilemään!

7. Allekirjoitettu, Sealed, Toimitettu, Stevie Wonder

Siitä on tullut yksi vaihtoehdoista suosituin häämarssi Eikä ihme! Kappaleen nimi kertoo kaiken: &# 8220 allekirjoitettu, sinetöity, toimitetaan &# 8211; Olen sinun!&8221;

8. Nyt kun Found Love &# 8211; Heavy D & Boyz

Kaikkein hauskaa parit, suosittelemme tämä laulu, jota käytettiin häät Will Smith ja Eva Mendes viimeinen kohtaus Hitch. Kevyempänä se sopii paremmin morsiamen ja sulhasen poistu tai saapuessa pitoihin. Uskallat esiintyä yhdessä paras tanssiliikkeitä?

9. ystäväni &# 8211; Alejandro Sanz

Ehkä musiikkia sanoitukset ei ole sitä mitä haluat, mutta Kuvittele instrumentaaliversio yksi romanttinen kappaleita Espanjan pop. He olivat kaikki kyyneleet putoavat kun näin kävelet käytävää pitkin.

10. Vain sinä &# 8211; Pablo Alboran

voit Valitse suosikkisi romanttinen laulu ja anna sen kuulua häämarssin Miksi ei? Tärkeintä on, että tulet onnelliseksi teidän hääpäivä.

Saatat myös olla kiinnostunut: Trends for hääjuhlan: Seinät makea ja Charter Häämenu: miten esittää se luovasti [KUVAT]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 39


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron