Hääyönä: pöytäkirja ja koristelu [KUVAT]

Protokolla ja koristelu hääyönä. Sitten te paljastaa mitä perussäännöt protokollan ilta häävieraat ja joka myös ne ovat parhaita koriste ideoita.

Protokolla hääyönä: Mekot

Sinun ei pitäisi katsoa liikaa pilkkominen. On aiheellista käyttää tervettä järkeä ja arvokkuus. Varsinkin jos puhumme uskonnollisesta häät, joita ei suositella liioiteltuja necklines tai paljain hartiat.

Unohda valkoinen. Morsian on tähti päivä eikä kukaan pitäisi hämärtää tai jopa valitsemalla mekko samanvärinen kuin sinun. Kuitenkin musta väri ei ole oikea, ellet yhdistellä sitä täydentää muita värejä.

Päähineet ja Pamelas. Tämäntyyppiset lisäykset ovat vain sopivia hääpäivä. Mikäli et halua katsoa täydentää sisustaa kampauksen valita yksi, joka on huomaamaton. Aina muistaa, että vähemmän on enemmän.

Protokolla hääyönä: Miehet

musta siteitä. Vaikka viime vuosina on tullut muodikasta, se ei ole paras valinta häät. Olen enemmän uskallusta ja sitoutumista väri, sortumatta kimakkuus.

Ei rusetti. Nor'll varmaan mennä sitä koska rusetti on mukana smokki vaate, ja tämä on yleensä puku valitsema sulhanen.

Ota takki. Miesten tulisi pysyä takin aikana seremonia ja vastaanotto. Häissä tarra yöpyy.

suuri kellot. On aina suositeltavaa mennä harkintaan. Se ei jätä kelloa kotona, ei. Tämä on valita yksi mukaan tapahtumaan, johon mennään, eli valita katsoa, ​​että ei ole liioiteltu.

Koristelu hääyönä

Illalla häät tarjoaa suuria mahdollisuuksia ja houkuttelevia niin pitkälle kuin koristelu on huolissaan. Huomaamme joitakin vaihtoehtoja:

  • Voit decantarte valkoiset sävyt yhdistettynä Päävärejä ja tarvikkeet, jotka parantavat tilaa. Sinun on kuitenkin huolehtia värivalikoima jotta se olisi tyylikäs. Siksi voit valita sävyjä kulta, hopea, okran ja muut vahvat värit, välttäen pastellivärit.
  • Puutarha sisustus voi käyttää ilmapalloja, jotka voidaan ripustaa tai jakaa strategisiin paikkoihin ulkomailla. Jos haluat tietää alkuperäisen koriste ideoita ilmapallot häät, älä missaa seuraavat ehdotukset.
  • Pöytä- koristeet voit käyttää keskuksia, joissa luulet valoa pelejä kynttilöitä erikokoisia, sijoittamalla kullattu tuolit ja pyöreän pöydän.
  • Voit myös levittää eri puolilla valaisimien vuosikerta huoneilmaa ja koriste valmistettu kristalleilla.

Älä myös väliin näitä muita ehdotuksia, joissa näytämme, miten sisustaa häät jälkeen vuosikerta suuntauksia tai näitä muita koristelu ideoita kesän häitä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 73


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron