Morsiuspuvun kutsui Carla Ruiz 2015: The Collection [KUVAT]

Carla Ruiz 2015, mekot häävieraat. Haluatko löytää ehdotukset suunnittelija häävieraat? Sitten te ennakoida, mitä mekkoja luoma Carla Ruiz heille.

Carla Ruiz allekirjoitus sisältyy hänen kokoelma leningit häävieraat mallit ovat ominaista niiden hienostuneisuutta ja naisellinen linjat. Suunnittelija on luonut kuluvan vuoden malleja, joissa Runsaasti lomakkeet Se on yksi sen ominaispiirteistä. Näin ei tule häät asiakkaiden ei löydä oman tyylin keskuudessa kokoelma Carla Ruiz 2015. Esimerkiksi pitkät leningit, puvut kiinnittynyt putki taittuu asennettu leningit runsas hameet, sileä malleja tai luomuksia esiteltiin erilaisia ​​kuvioita Ne ovat yksi uutuuksia kauden.

Eri malleja, jotka sisältyvät kokoelma 2015 voit iloita mini mekkoja, jotka on esitetty eri tyylejä. Siten esimerkiksi, Carla Ruiz luotu leningit putkeen enemmän klassisen designin unohtamatta niitä sopii häävieraat enemmän lineaarisia.

Käyttöä koskevat Varusteet Edellinen malleja esitellään täydentää käyttämällä bolerot ja pienten hattujen kerrokset saman värit mekkoja.

Morsiuspuvun linjoilla: Värit ja kankaat

Paletti sävyjä käytetty kokoelma on todella rikas. Värejä, esimerkiksi smaragdinvihreä, turkoosi, keltainen, oranssi, vaaleanpunainen tai kiinni vaaleanvihreä ovat joitakin kohokohtia.

Kuitenkaan usko, että he ovat ainoita, sillä monet leningit esitteli Carla Ruiz yhdistettynä yhteen luoden näyttäviä tuloksia.

Lopuksi, emme voi unohtaa eksoottisen käytettyjen materiaalien keräämiseen. materiaaleja, kuten sifonki, silkki tai satiini Niitä käytetään pääasiassa Carla Ruiz.

Haet enemmän Häät asiakkaiden kokoelmia 2015? Löydät leningit häävieraat tälle vuodelle Dior leningit häävieraat innoittamana 50s, Versace leningit 2015 tai jopa paras etsii keväällä häävieraat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة