Häälahjaksi yhteisvastuu: Unohtumaton yksityiskohtaisesti vieraasi [KUVAT]

Häälahjaksi vieraasi solidaarisuutta. Haluatko yllättää vieraasi Eri ja turvattu lahja? Täällä tarjoamme erilaisia niiden tarjoamia mahdollisuuksia kansalaisjärjestöille.

Tiedot vieras: häälahjaksi solidaarisuus

  1. Grow Future kansalaisjärjestöjen. Tämä kansalaisjärjestö koostuu naisista. Grow Future luotiin vastauksena Paraguayn tilanne kärsi 150 lasta, jotka asuivat, söivät, pukeutunut ja työskenteli kaatopaikka kunnan Encarnación. Kun vuoden taistelun ovat varmistaneet, että nuoremmat sisarukset ne lapset, jotka on alun perin löydetty elä samassa menneisyyden tilanteita. Lahjoittaa rahaa haluat viettää lahjoja vieraasi ilman yksityiskohtia heidän kanssaan Voit esimerkiksi tilata brändin omia sivuja kukkia Grow Future ominaisuuksia mikä myös selittää, mistä rahat lahjoitetaan.
  2. Unicef. Tunnettu kansalaisjärjestö tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia, jotka voivat auttaa niitä, jotka tarvitsevat eniten kautta lahjoja vieraasi. Verkkosivuilla voit valita Unicef ​​rokotteet, moskiittoverkkoja, terapeuttista maitoa, vedenpuhdistustablettien, koulutarvikkeita, peittoja, jne. Muokata näitä lahjoja kortin viestin vieraasi, päivämäärä linkki ja merkitys tämän lahjan.
  3. Theodora Foundation. Tämä yhdistys on ehdottanut kuljettaa hymyn kaikkein heikoimmassa asemassa oleviin. Theodora tehnyt erinomaista työtä keskuudessa sairaita lapsia, jotka ovat sairaalahoidossa. Antaessaan symbolinen klovni nenä, vieraasi ei vain miellyttäviä hetkiä photocall, mutta lapset saavat apua.
  4. Intermón Oxfam. Tunnetut kansalaisjärjestö antaa sinulle mahdollisuuden yllättää häävieraat erilaisella lahja ja apua, par, sitä eniten tarvitseville. Oxfam Intermón näyttää kortteja, jotka ylittävät tavallisen yksityiskohta häät tulossa symbolinen lahja niille heikossa asemassa olevien perheiden, jotka ansiosta nämä kortit voi käyttää resursseja, että meillä on täällä normaalisti, mutta ovat käsittämätöntä asuinsijoilleen lähde. Nämä kortit symboloivat saapumisen yksityiskohtia köyhimmille kulmat sikojen, opetusmateriaalin, vuohia, auringonkukka, siemenet, lääketieteen sarjat, kaivoja, jne Kukin kortteja on painettu kuvio, riippuen symbolinen lahja, joka edustaa. Ja tietysti myös esitteli korttia henkilökohtainen kuvia pari, viesti vieraille ja häiden päivämäärä.
  5. Lääkärit ilman rajoja. Kansalaisjärjestöjen ehdottaa antaa vieraasi laatikko pillereitä kipua vastaan. Voit seurata tämän symbolinen lahja henkilökohtaisella kortilla vieraillesi selittää Tässä lahja, joka on yksinkertaisesti tarjota lääkintätarvikkeita köyhille.
  6. Alboan. Tämä kansalaisjärjestön työskentelevät puolesta reilun kaupan. Valittavana tarjoamien tuotteiden ja yllättää vieraasi joiden alkuperäinen pakkaus vaahtokarkkeja, suklaata tai teetä, mm.

Näiden lisäksi etsit enemmän ehdotuksia häälahjaksi? Niin tarjoamme häät lahja ideoita käsintehtyjä häälahjaksi naisille ja omaperäisimmistä ja käytännön vieraille linkkiisi yksityiskohtia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة