Morsiamen meikki Summer 2016: uusimpia trendejä ja [Kuvat]

Uusimpia suuntauksia Tämä morsiamen meikki 2016. Meikki on tullut olennainen täydennys tahansa morsian, se on, että me tiedämme, joitakin perustiedot tahansa normaali voi tulla kasvot koko catwalk malli. Jos sinulla on kysyttävää meikki tyyli, tutustu uusia suuntauksia tuon lupauksen raze keskuudessa morsiamet tällä kaudella.

meikki On tahansa naisen laukun tai kenkiä, välttämätön täydennys ennen lähtöä kotiin, ja niin paljon enemmän teidän hääpäivä, jonka pitäisi näyttää satu prinsessa.

Joukossa eri tyylejä morsiamen meikki on myös suuntauksia koska esitämme suuren suunnittelijat kulkusillat, ja tämä ei voinut der vähiten 2016, joten jos mietit millaisia ​​meikki näyttää teidän erityinen päivä, sanoo nämä tyylit ja Valitse suosikkisi.

Jotain rohkeampia tyyliä naisille, jotka haluavat ottaa tehokkaampi ja vähemmän perinteisiä meikki, joka on saanut vaikutteita naiset 50s, ja yritykset kuten Pronovias Sitä on käytetty soittamalla eyeliner hieno sekä ylemmän silmäluomen ja alempi, ja päällä valkoinen Khol alempi vesirajan.

tumma huulet

Toinen suuntaus, joka yhä on suunnattu pääosin morsiamia hääyönä on Huulipunan magenta, kirsikka- tai granaatti, Ja nämä värit lisätä ripaus jotain erityistä, jota voidaan myös yhdistää soft liner tai varjo diskreetti smoky eyes musta maski hyvin merkitty.

Nyt sinun täytyy tehdä, on kokeilla meikkiä kotona tarkistaa, mitä on tyyli, joka sopii sinulle, ja voit myös hakea apua ammattilainen, neuvoo noin värejä, tyylejä ja kaikki mitä tarvitset.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo