Max Mara leningit seremoniaan 2016: Uusi kokoelma [KUVAT]

Mekko kokoelma 2016 Max Mara seremonia viittaa klassinen ja naisellinen hyper ehdotuksen ominaista mallien runsaasti kankaita tummat värit tai sorbettia. Sydän linjan allekirjoittanut Max Mara ovat kiehtovia leningit kaikkein hienostunut tyyli, mutta ohut mekkoja rullalautailija ja täydellinen haalareita naisille rohkea luonne. Löydämme yhdessä uuden kokoelman leningit 2016 Max Mara seremonia.

Max Mara pitkät mekot

Kuten monet kokoelmia mekkoja couture seremonia, Italian Maison on sisällytetty useita pitkiä mallien keskuudessa ehdotuksia. Mekot pitkä seremonia esitellään tavoilla Tyylikkäin, kuten ne suora: galleriassa voi nähdä malleja, joissa yksi lapa kukkapitsillä koristeelliset ainoassa solmio perusvärejä, kuten musta kukkia, vaan myös Bon ton sävyjä kuin vanha roosa.

Voimakkain minimaalinen chic tyyli mekot necklines suljettu, täydennetty taittuu sivuilla punaisella. Saat suoremmat siluetteja, Maison esittelee mekot laskostettu hameet ja leveälahkeiset yhdistettynä topit ja pitkät hameet kirjailtu pitsi taffeta tyyli kokeneimpia tyyliin.

Lyhyet mekot seremonia Max Mara

Hyvin läsnä allekirjoitusten keräämisen, lyhyet mekot ja midi seremonia. Seremonia Mekot putki on aina ensimmäinen valinta naisille jotka rakastavat hienostunut tyyli ja rohkea samalla: Max Mara esittää nämä mallit perusvärejä, kuten musta tai kameli, versioissa Jacquard kaltevuus vaikutukseen tai olkaimeton pääntie kunnianloukkausten hameet, jotka saavuttavat polvet.

Ovat kaikkein romanttinen mekot laajalla tai trapetsi tyyli hame Duchess, myös tumma tai koru sävyt kuten punainen. Mini-mekot tulevat silkki kehon erottuva hameet.

Seremonia jumpsuit Max Mara

Suuri menestys viime vuosina ovat haalareita seremonia, juhlapuvut yksiosainen housut alareunassa. Max Mara tuo hänen uusi kokoelma ehdottaa niihin arvokkaat kankaat kuten Cady, organza tai fil coupé. Tölkki virallisilla verkkosivuilla talon - jonka kaupassa hinnat on ilmoitettu kunkin mallin - versiot pinkki, musta, yhdistettynä mini-mekot tai varianttien brodeerauksella päälle.

Mikä näistä mekkoja seremonia on kaunein kokoelma Max Mara 2016?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 3


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer