10 häät trendejä, jotka muokkaavat 2017

Jos suunnittelet häät ensi vuonna, olet kiinnostunut viimeisin suuntauksia He asettamat voimalla. Perinteet ovat uudistunut, eikä vasta kun vaihdat riisi koska häät sopeutua uusiin kertaa yksityiskohtia ja omaperäisimmistä ehdotuksista. Ja kaikkein uraauurtava trendejä tietenkään ole pulaa uusia ehdotuksia morsiuspuvun. Kutsumme sinut löytää 10 Trends häät jotka merkitsevät 2017.

1. Hääleningit 3D kukkia

Yksi romanttinen suuntauksia 2017 tulee olemaan leningit tullut todellinen puutarha täynnä fantasiaa ja taikuutta 3D kukkia. Tyylikäs ulkoasu, joka vallitsee tyylikäs ja suggestiivinen mekkoja.

2. Hääleningit kaksiosainen

Suuntaus, joka on tullut voimakkaasti, käsi johtavia yrityksiä haute couture, Morsiuspuvun ovat kaksi kappaletta, alkuperäinen, tyylikäs ja uskallusta etsiä täydellinen malleja.

3. mekot takki taskut tai

Kaksi yksityiskohtia, jotka myös huomauttaa jotain komplementti kerroksen morsiuspuvun tai käytännön taskut hameet mekot.

4. Espaldas koruja

tatuointi vaikutus edelleen asettaa tyyli, jolla lisätään uusi suuntaus morsiuspuvun grafiikoilla takaisin jalokivikoristeinen, löydetty tai peitetty tylli ja pitsi kankaat, kuten.

5. värikkäitä mekkoja

valkoinen jakaa valokeilassa muita värejä paletin alkuperäisen ja vaihtoehtoisia malleja. väri samppanja, ruusupuu tai pastellit Ne ovat yhä läsnä kokoelma muotimerkit, kokoelmasta Justin Alexander tai Hannibal Laguna, mm. Ja jos uskallat kaikkea, älä unohda, että musta tai punainen intohimoa. Voit parhaiten värillinen leningit 2017.

6. Lyhyet mekot ja hameet midi

Oscar de la Renta, Justin Alexander ja Eli Saab on muutamia suunnittelijoita, jotka ovat sitoutuneet myös pukeutua morsiamet lyhyt mekko tai kaksiosaiset puvut MIDI hameet. Yhä useammat morsiamet etsivät luonnollinen tyyli, menettämättä eleganssia, hänen hääpäivänään.

7. häät cocktail tai buffet

juhla keksii itse, koska jos haluat eri häät ja jotta vieraat ja hoitajia liikkua ja olla vuorovaikutuksessa vapaammin, muoti perimä cocktail tai bufetti, ja tietenkin, foodtruks, alkuperäinen idea lisätä s myös chill out-alueilla tai kulmat vieraat voivat nauttia ruokaa, musiikkia ja tunnelmaa.

8. Dj sijaan orkesterin

Yksi trendi, joka vallitsee erityisesti häät nuorin, on palkata DJ sijaan bändi antaa vieraille show alkuperäisiä ja erilaista musiikkia. On myös mahdollisuus palkata bändi elävöittää häät ja juhla.

9. Maxi kimppuja morsiamelle

kukkakimppu maxi kimpussa. kukkia Ne voi olla huomaamatta missään häät, valita ne, jotka parhaiten yhdistää mekko ja tyyli häät. Yksi trendi, joka tulee vaikea on panostaa maxi kimppuja.

Skenaariot 10. ponnahdusikkunoiden Häät

Uuden suuntauksen häät koristelu lähtee klassisesta puutarhoissa ulkona häät ja etsivät uusia paikkoja, omaperäisempi ja erilaista, kuten vanhat tehtaat, varastot, teatterit, museot Eteisen&# 8230;


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 89