Making kimput Vintage Wedding [KUVAT]

Vintage Häät kukkakimppuihin: Miten askel askeleelta. Haluavat pukeutua morsiuskimppu valmistaa itse teidän hääpäivä? sitten selitämme miten vuosikerta hääkimput.

Vintage Häät kukkakimppuihin, askel askeleelta

tarvikkeet: Laatikko vetää, kankaat, pitsit ja koristeet koristeluun styroksi kartio, sakset, kangasliimaa ja liimapistoolilla.

kimppu kehitys: Ensinnäkin, sinun täytyy sijoittaa antiikkiliikkeitä tai veneen eri laatikon vetää. Mitä enemmän tyylikäs ja herkkä, ne tarjoavat paremman tuloksen.

Sitten se peittää tasaisen pinnan pinta ohuella kankaalla. Tämän saavuttamiseksi sinun täytyy piirtää ympyrän kankaan ja siten saada koko haluamasi kimpussa. Nyt liittää paksumpi kangas ympäri kartion pinta. Tulostamisen enemmän valmiin vaikutus voit antaa kaksi kierrosta.

Liitä sitten teippiä kartion noin kolme neljäsosaa päässä kärjestä. Sisustaa kimpussa voit tehdä että kangastyylin että haluat. Lopuksi kautta nupit kautta pitsi niin, että ne ovat kunnolla kiinnitetty polystyreeniä. Lisäturvaa voit varmistaa kuumaliimalla.

Miten tehdä morsiuskimppu huopa

tarvikkeet: Värilliset tuntui, sakset, liimaa, puu tikkuja kabobs, poika, neula ja värillisiä painikkeita.

Kimppu laatimiseen huopa: Ensinnäkin, leikkaa kankaan ja huovan saksilla. Leikataan huovan muodossa terälehtiä eri kokoja. Suorittaa sitten jäljittämistä lanka vuorattu erilaisia ​​tapoja saavuttaa suurempaa omaperäisyyttä. Remata kukkia ja terälehdet ompelemalla useita kerroksia, jossa tyylikäs painike keskellä.

Kuinka tehdä CSS morsiuskimppu

tarvikkeet: Green oksat, lasinen maljakko, kukkia, täytetyt, kukka lanka, pieni nauhoja tai kukkakauppa nauha ja muovi.

laatiminenEnsimmäinen, liottaa vaahto varsi suora oksat. Aseta vihreä oksat pitkät varret alarivissä kahvan. Aseta kimppu lasi katsomalla sitä. Jatkaa lisäämällä vihreillä oksilla, kuten kainalossa tai lehtiä, esimerkiksi vaaleanpunainen tuuheuttava. Syöttää kaksi tai kolme pitkää oksat pohjalle ympyrän. Tämä tulee perusta kasautumisilmiöön.

Nyt aseta kukkien keskellä suoraa kahvan teollisuudelle. Käytä samaa erilaisia ​​kukkia eri väreillä, jotka luovat syvyyttä tai valita väri helpottaa vaikutuksen.

Täytä sijoittui kukkia. Intercalated pitsi kukka Queen Anne, The asters ja raunikki keskuudessa kukkia täyttää aukot ja saada enemmän tilavuutta.

Nyt on aika asettaa pisin kukka alarivillä suora kahva sivuliikkeen kummallakin puolella pisin vihreä oksa. Sinun tulisi varmistaa, että lopullista ulkonäköä nykyisestä kahden ja kolme kukkaa alaspäin luoda kasautumisilmiöön.

Une täyttämällä oksat kukkakauppias lanka. Ayudate pieni kukkakauppa nauha tai teippiä kattamaan lanka ja antaa teollisuudelle tyylikkäämpi ilme. Lopuksi, kääri kimppu löyhästi muovikelmu ja kylmässä, kunnes seremonia.

Jos haluat löytää muita tyylejä kukkakimput, älä myös missaa seuraavat kimppuja talvella tai toisen tyylin tälle kaudelle, tässä tapauksessa paras kukkakimput häät talvella, ehdotuksia innovatiivisin morsiuskimput tai morsiuskimput valmistettu hienoimmista kuivakukkia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 83


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oysho إيجابيات الصورة