Ensimmäinen lapsi: Avustukset ja tukea voit valita

Vaikka onkin totta, että leikkaukset ovat koskettaneet kaikkia tukimuotojen maamme äidit on mahdollisuus pyytää aids myöntämä valtion tai eri itsehallintoalueiden. Hakemisen tuki on kerrottava ne voivat hakea molemmat tai ainoastaan ​​yksi, joka on, jos ne ovat yhteensopivia.

Sosiaaliturva auttaa

Valtio kautta sosiaaliturva, myöntää useita etuja perheille:

  1. Hyötyjä yhdessä erässä syntymän tai adoption tapauksissa suurperheet, yksinhuoltajat ja äidit vammaisten; ja syntyy useampia tai adoptiot.
  2. Taloudellinen korvaus per lapsi tai ottolapsi 18 vuotta vammainen lapsi.
  3. Äitiysrahaa sekä sen maksuihin tietysti erityistä tukea sillä, hyväksyminen tai useita sijaishuollon tuet isyys- ja riskien raskauden ja imetyksen aikana, ja tarjonta lastenhoidon että löytää sairastuvat syöpään tai muuhun vakavaan sairauteen.
  4. mitään taloudellista hyötyä kaupungin lähtevät jokaisen pojan, ottolapsi tai muita perheenjäseniä.

taloudellista hyötyä syntymästä tai adoption myönnetään yhdessä erässä. On pyydetty toimistoista National Institute of Social Security siihen missä kotitalouden asuu. Voit tehdä laskelma, sinulla on syntyneiden lasten määrä tai vahvistaa sekä minimipalkan (SMI) vuosittain huomioon. 2014 on 645,30 euroa ja kaikki viittaa siihen, että pidettävä jäädytettynä 2015.

äitiysloma

Oikeus lepoon töistä jokainen työntekijä, mies tai nainen, jos kyseessä on syntymän, hyväksymisestä tai perhehoitoon. Se jatkuu 16 peräkkäisen viikon, joista kuusi toimituksen jälkeen, joka voi kahden muun jokaiselle lapselle, toisesta, kun syntyy useampia.

Äitiys Vähennys

Ilmoituksen mukaan tuloverolain yksilöiden (tulovero), voit hakea äitiys- deducación alle 3 vuotta 1200 euroa vuodessa jokaiselle lapselle syntyy tai adoptoidaan. Voit pyytää maksoi ennenaikaisesti sama.

Tuen autonominen äidit

Autonominen äidit voivat myös pyytää äitiysloman Sosiaaliturva: 16 viikon aikana äidit, jotka ovat osallistuneet 7 viime vuosina vähintään 180 päivää.

tuen yhteisöt

Riippuen autonomisen jossa asuu äiti, tukea ne vaihtelevat. Siten esimerkiksi, jos aiot olla äiti vuonna 2015 ja elää Cantabria, sinulla on pääsy ensiapu Suunnitelman Äitiys Support joka käynnistää ja muun avun, mukaan lukien 100 euroa kuukaudessa lapsiperheissä alle 3-vuotiaat maaseutukunnissa. Tapauksessa monisikiöraskauden Tuki voi vaihdella välillä 2000 ja 3000 euroa. Samaan aikaan, Castilla-La Mancha raskaana taloudellisiin vaikeuksiin voi saada, koska 1. tammikuuta 2015, kuukausittainen tuki 150 euroa.

Saatat myös olla kiinnostunut: äitiysavustuslain 2014: Yksitellen ja oppia yhdistämään imetyksen työhön.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 37


Content Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة