Ehtoollinen leningit tyttö Petritas 2016 [Kuvat]

Kuten on jo tuo meille tottuneet vuodesta toiseen, Petritas on esitellyt uuden erikoismateriaaleja Ehtoollisen mekot, joissa kokee makea ja romanttinen olemus allekirjoitus ominaisuus. Petritas aina sitoutunut kehittämään kunkin vaatteen erityisellä hoitoa ja hellyyttä, ja varmistaa korkea kankaan laatu niin tyttäresi istuu vain päivänä hänen ensimmäinen ehtoollinen.

Ehtoollinen leningit

Ensinnäkin, raaka viattomuus jotka antavat pois kankaita, käytetään yhdessä kirkasotsaisesta yksinkertaisuus. Espanjan yritys on valinnut malleja, joissa korostaa puhtaat linjat on valittu valitut materiaalit. Siten, horisontaalisuus on läsnä lähes joka kokoelma, mutta aina noudatettava tarjouksen linja pakenee erittäin räikeä. Lisäksi vain muutaman mallilleen kirjonta että aina kunnioittaa täysin herkkä esitys sijaitsevat.

Niistä lisäravinteet käytetyt olemme herkkiä seppeleet pölyinen värit, ja haluamme muistuttaa, että kukka-aiheita ovat trendi tänä kaudella yhteisöt. lisäksi kohokohta silkki silmukoita samoja värejä ja kultainen ballerinat, jotka antavat ripauksen täysin romanttinen ja idyllinen.

Lopuksi on syytä korostaa erinomaista vastinetta että ne tarjoavat näitä mekkoja, asettamalla ne ulottuvilla käytännössä kuka tahansa. Tämä lisää pisteen keräämistä, joka tarjoaa Huippulaatua edulliseen hintaan.

Lyhyesti, ei ole epäilystäkään siitä, että ne ovat Täydellinen korostaa arkuus tyttöjen niin erityinen päivä, koska se on ensimmäinen ehtoollinen. Dressing heille tuntuu tuoreena tarinan, jossa merkit ovat itse.

Piditkö tämän uuden kokoelman Petritas? Kehotamme teitä myös katsomaan uudella kokoelmia mekkoja ja puvut Ensimmäinen ehtoollinen Ensimmäinen ehtoollinen Rosa Clara 2016 El Corte Inglés Catalogue Miquel Suay 2016 ja 2016.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 10


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة