Vitamiinit Urheilu Lapset: Suositukset

Vitamiinit Urheilu Lapset: Suositukset. Yksi niistä asioista, jotka meidän on selvää, että lapset tarvitsevat kaikki osuudet vitamiineja tarvitaan toiminnan kannalta järjestelmän ja riittävään kasvuun. Kaikille lapsille poikkeuksetta pitäisi olla pakollista syö hedelmiä ja vihanneksia päivittäin, ja muita elintarvikkeita, jotka kattavat kaikki tarvitsemansa ravinteet. Kuitenkin urheilijoille lapsille, vitamiini- Niiden on oltava suurempi kuin kaikkein istumista lapsia. Tässä artikkelissa kerromme mitä vitamiineja ovat välttämättömiä nuorten urheilijoiden talon.

Olemme aika vuodesta, jolloin urheilu on avain nautintoa ja hauskaa pienimmistä talon.

Ja että jos koko vuoden suorittavat eri sessiossa voimistelu koulussa tai laitos, sekä opetusohjelmia taekwondo tai karate, joka tuo merkittäviä etuja pienempiä ja eri tai kilpailuja ne ystäviensä kanssa, kuten jalkapallo tai koripallo, Kesällä näitä toimia lisääntyi huomattavasti.

Vaikka lapset eivät tee monia urheilutoimintaan ja tehdä niistä väsynyt viettää energioita koulun aikana aikana on välttämätöntä ja voisimme sanoa, että jopa tiukkaa noudattamista, että jokainen päivä ympäri vuoden syödä pienempiä Hedelmien ja vihannesten ne antavat vitamiineja tarpeen terveyden.

Tällainen on sen merkitys, että vaikka hallitukset kuten Valencia Ne käynnisti online kutsuttua menetelmää Kimppu Menetelmä lapsiin pelikokemuksen, oppia, kuinka tärkeää on hedelmiä ja vihanneksia ja laittaa kiinni aikaan nieltynä.

Toisaalta, urheilijoille lapsille, vaatimukset näiden vitamiinien on oltava kaksi tai kolme kertaa suurempi että istumista lapsille, mutta myös riippuvat liikunnan et, taajuus ja aika urheilu.

Mitä vitamiineja suositellaan urheilijoille lapsille?

Vitamiineja, kuten B6 (pyridoksiini), A ja C (jotka ovat myös toivottavaa estää vilustuminen ja flunssa) ja B12 (syanokobalamiini) on suositeltavin sen suora toiminta proteiinien aineenvaihduntaan joka on niin tärkeä asianmukaisen lasten kehitykseen.

Muut vitamiineja sisältävä paranemisprosesseissa loukkaantumisen jälkeen, myös parantaa suorituskykyä, kuten pienet vitamiinit C, D ja E.

Oikean annostuksen parempaan selittää asian lastenlääkäri, joka neuvoo paras vaihtoehto ottamaan sen sekä niiden taajuus.

Toisaalta, emme saa unohtaa, että jos lapset urheilijat tarvitsevat suuremman annoksen vitamiineja kuin istumista on myös sopusoinnussa tämän ruokavalion niin oikea ruokavalio elintarvikkeissa priorisoida edellä vitamiineja vapauttaa nauttiminen ylimääräisiä komplementaation.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 66


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih إيجابيات الصورة