Roosanväriset Ensimmäinen ehtoollinen Girl Collection 2015

vaaleanpunainen Se esittelee uuden Ensimmäinen ehtoollinen kokoelma moitteettomasti leikata, Air Classic leningit mutta kiitos sen tyylikkäästi valittu yksityiskohtia, malleja tulee suunnannäyttäjiä. Mekot etsii yksilöllisen ilmeen hyvin erityinen päivä, lähettämällä linjat tyylikkyys ja hyvä maku.

Rosa Clara suunnittelee ehtoollinen

Ehdotus pukeutua tyttöjen ja saada heidät tuntemaan kuin viralliset prinsessoja. Kokoelma Rosa Clara herkkä, flirttaileva ja ihanteellinen, mekot huolellisesti suunniteltu elinten ja muun yksityiskohtia, herkkä nauhat vyötäröllä, yksityiskohta, joka asettaa trendi tänä vuonna ja tuo erilaisen tuntuman kaikki mallit, erityisesti mekkoja voimakkaammin määrätty tänä vuonna, pitkä, suora, sarake tyyppi, ja tiedot sideharso tai lace linjat. Mekkoja, jotka tekevät nyökkäys perinteisiä malleja First ehtoollinen asuja. Ei vain se vie valkoinen kokoelma Ensimmäinen ehtoollinen, antaa näkyvyyttä palettiin pastelli sävyjä.

Ehtoollista hänen kokoelman tällä kaudella ovat kauniita mekkoja, koska Minerva malli, korkea ja teki silkki tylli, kehon ja täysin ja vyö kirjailtu pitsi ja silkki kukka sivussa vyötäröllä. tavallinen helma silkki tulle. tai Marseille malli, ranskalaisella hihassa ja suunniteltu muslin plumeti niska pitsi syvä ja suora puuttuminen taulukoita. Yhtä upea on malli ihme, silkki matto, ja kehon laskokset, pitsi ja vihreät pavut, ja sukkanauha hameen, vihreät pavut ja vastaavat lace. malli Maite Se on kaunis ehtoollista mekko silkki gazar, ruudukko runko guipure ja päällä vihreitä papuja ja hame laskokset pöydät

Malleja, joissa jokainen yksityiskohta on huolellisesti ja jokainen ommel lankana, valitsemalla korkealaatuisia kankaita tehdä mekko ainutlaatuinen ja alkuperäistä osaa. Todella tämän kokoelman, tytöt tuntuu aidolta prinsessoja. Roosanväriset paitsi huolehtii yksityiskohdat mekko, mutta myös tarvikkeet, takit käsineisiin. Ne ovat vain joitakin herkkä ja tyylikäs ehdotuksia antaa meille suunnittelija pukeutua tyttöjen tällä kaudella. Tutustu kuvagalleriaan löytää joitakin sen kaikkein kauniita kuvioita.

Saatat myös olla kiinnostunut Tarvikkeet Tytöt Ensimmäinen ehtoollinen ja tutustu hiuskorut Ensimmäinen ehtoollinen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 59


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron