Vaippa kakku askel askeleelta

Vaippa kakku askel askeleelta. Onko sinulla tehdä lahja varten vauva? Jos etsit alkuperäisen, erilaisia ​​ja hyödyllisiä lahja vastasyntynyt vaippa kakku on paras valinta. Lahja, joka on tullut hyvin muodikas viime aikoina ja joka yllätti vanhemmat. Lisäksi voit tehdä sen itse kotona ja hyvin vähän rahaa Haluatko tietää miten? Panee merkille meidän neuvoja ja helposti luoda omia vaippa kakku kuin haluat.

vaippa kakut Erityisesti on muodikasta viime vuosina on, että jos jotain on aina erittäin hyödyllinen, kun on vauva kotona ovat vaippoja, niin mikäs sen parempi lahja kuin tämä kakku todella omaperäinen.

Voit tehdä tämän sinun täytyy vain muutamia vaippoja, nauhoja, rusetteja, jotkut nukke koristella kakku ja kaikkea mitä voi ajatella ja haluavat antaa vastasyntyneelle. Kun tangas materiaalit on aika aloittaa ruoanlaitto erikoisia kakku vauvoille.

  • Rullaa kukin vaippa, jossa on kumi. Määrä vaippoja riippuu koosta kakun haluat antaa pois.
  • Aseta rullattu vaippa luoden muotoinen iso kakku päälle pitsi kakkuja.
  • Liittyä niihin koristeellinen nauha ympärille värin haluat. On suositeltavaa, että on riittävän leveä kumi kelauskelaa jokaisen vaippa. Katkottua lopussa nauhan ja jos haluat laittaa vauvan nimi tai vain 'Onnittelut' tehdä paljon hienommin nauhalle.
  • Tee toinen kerros entistä enemmän vaippoja päällekkäin ja palauttamalla ne yhdessä nauha.
  • Top eri herkkuja, jotka eivät ole liian suuria, kuten helistin, pehmolelu, ruokalappu, tutti, siirtomaa vauva&# 8230; ja koristella kakku kuin haluat.

Ja ... olet valmis! sinulla on vaippa kakun yllättää kaikille teidän lahja. Helppo lahja tehdä voit muokata mieleisekseen ja olemme varmoja ihastut vanhemmat samoin kuin on värikäs lahja on käytännöllisin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 36


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo