Gocco Collection Fall / Winter 2014/15 Lapset: Yllään illuusioita

Fall hiipii kaappiin&# 8230; ja luonto tekee Gocco kokoelma syksy / talvi 2014/2015, Dream, onnellinen, hauskaa linjat&# 8230; lastenvaatteet Siinä on ehdotuksia ja malleja kaikille vuorokaudenaikoina, ajattelu sekä makuun lasten ja vanhempien (laadukkaita vaatteita parhaaseen hintaan). Älä missaa kaikki tuo luettelon uuden kokoelman Gocco.

Gocco näki lapset talon pienimmästä (ensimmäinen merkintä ja vauvat) nuoria (Teen Line). Vaatteet päivä ja tietenkin juhliin. Tänä vuonna valokeilassa on vaatteita kuten pylväät, takit ja lisälaitteet, kuten Pipot, mutta emme saa menettää kaunista malleja mekkoja, puseroita, hameita ja paitoja. Ja paletissa värit, Myös luonto on paljon sanottavaa, että etusijalle ruskea muiden kuten vihreä, punainen, sininen, tummanharmaa, viininpunainen ja vaaleanpunainen.

Goco kokoelma ikäluokittain

Kauniita mekkoja hänen ensimmäiset askeleet, valkoinen ja ruskea väri vaikuttajia kuten tänä syksynä / talvena vaatekaappi vauvoja. Niinpä löydämme kaunis vaatteet, hame, takit piste, puserot, gorritos, patucos&# 8230;

Vanhemmille lapsille, suuntaus on mennä mukava ja käytännöllinen muotoilu. Ihana hameet tytöille on hammasraudat, The hunajakenno mekot tai neulepaidat lapsille. Tänä vuonna korkit, ota väri. Älä unohda ottaa katsoa puserot, ihanteellinen yhdistää molemmat housut (Savuke tyyppi) leggingsit tai hameet (villainen sukkahousut).

Seisomaan kylmään, mitään parempaa kuin vaatteita kuten pelipaidat (raidat, grafiikkaa&# 8230;) ja takit, jotka voivat olla mukana mukava pusero tai paita (sileä tai kehys). Ja tietenkin, takit, Talvella vaate par excellence.

Gocco tarjoaa myös ehdotuksia jalka kulumista, mistä saappaat saappaat klassinen ja juhliin, tanssijat.

pylväät, välttämätön vaate. Gocco sitoutuminen vaatteita mukavaksi pylväät lapsille. Ihanteellinen yhdistää housut ja jopa Luettelossa ovat polo mekot.

Gocco Teen Collection

Teen Line on suunniteltu erityisesti nuorille, jossa on mukava ja kauniita vaatteita, käytäntö. -mallit silkki mekot, tylli hame tai ohukainen puserot. Unohtamatta pelipaidat, housut tai shortsit, joka edelleen asettaa suuntauksia. Ja niille, t-paitoja, puserot, neuleet&# 8230; Ole pulaa tarvikkeet hänelle ja häntä, huivit, huiveja ja hattuja.

Älä missaa tätä ja monia muita ehdotuksia odotettu uusi lasten kokoelma allekirjoitus Gocco. Vuonna Galleria on laaja valikoima mitä löydät uudessa luettelossa, syksyn / talven muotia.

Saatat myös olla kiinnostunut: Mekot Kids: Kaikkein tyylikäs ulkonäkö.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة