Ensimmäinen ehtoollinen kakut [KUVAT]

Miten valita kakun Ensimmäinen ehtoollinen? Se ei ole helppo päätös, kun otetaan huomioon erilaisia ​​kakkuja ja makeisia Ensimmäinen ehtoollinen joista voimme valita. Tärkeintä on, että kakku on valittu maku lapsen tähti päivä. Katsotaanpa joitakin keskeisiä e kakut ideat menestyä vaaleissa.

Sitä paitsi vaatteet, kampaus, Ensimmäinen ehtoollinen lahjat, on erityisen tärkeä yksityiskohta antaa viimeisen silauksen kaikkein makea erityinen päivä, Ensimmäinen ehtoollinen kakku. On monia vaihtoehtoja, joista valita, sekä lomakkeet ja makuja, suklaasta tai kermasta yhdistelmä hedelmiä. Rivi on, että kakku on valinta maku Lapsen juhlivat Ensimmäinen ehtoollinen, joten on tärkeää saada mielipiteesi. Voimme valita klassinen kakku tai kakku asiakassuhde, esimerkiksi lapsen nimi tai kirjallisesti tyttö suklaakakkua, tai asettamalla kuva hänestä keskellä kakkua. Riippumatta valinta, et voi olla huomaamatta perinteisiä hahmo Ensin Comunión.Y jos todella haluat yllättää valinta makea, The capcakes ovat muodikasta juhliin Ensimmäinen ehtoollinen, koristeltu mukaisesti erityistä päivämäärää poika tai tyttö. Ja jos haluat, voit myös valmistaa piirakan makeisia vain pienimmille.

Jos uskallat tee se itse Ensimmäinen ehtoollinen kakku, tässä on ja suklaakakkua resepti, muotoinen sydän, ja myös voit koristella valkoinen Fondat. Sen valmistamiseksi tarvitsemme seuraavat ainekset: Sokerin kakku (175 g), jauhot (100 g), mutterit (75 g), muna (3), oranssi (1), tl leivinjauhetta. Sillä kerma: voita (200 grammaa), sokeri (100 grammaa), puoli tablettia suklaata päätöksenteossa, 2 munankeltuaista.

varten valmistelu: Ensinnäkin, erotamme valkoiset keltuaisista 3 munaa ja sekoita jälkimmäinen sokeri kuohkeaksi johdonmukaisuutta. jauhot ja hiiva lisätään, murskataan pähkinät ja appelsiinin kuori, koko ajan sekoittaen käsin. Kun hyvin sekoitettu, vatkattu valkuaiset pehmeä piikkien lisätään. Sitten levitä voita kakku hometta muotoinen sydän-, ripottele jauhoja ja kaada seos. Se viedään uuniin kohtalaisessa lämpötilassa välillä 40-45 minuuttia. Valmista sillä aikaa kerma. Kattilassa vesihauteessa Sulata suklaa kanssa voita. 2 keltuaista lyödään yhdessä 100 grammaa sokeria, kunnes kermainen seos, ja lisätään hitaasti, suklaa. Sekoitetaan jatkuvasti. Kun kakku on paistettu, se poistetaan ja annetaan jäähtyä hieman, irrotetaan ja kerros kermaa kahden puoliskon väliin on sijoitettu ja kakku on täysin peitetty jäljellä kerma. Sitten se laitetaan jääkaappiin, kunnes kerma kovettuu. Ennen tarjoilua, voit koristella kermavaahdolla ja hahmo ensimmäisen ehtoollinen keskellä. Toinen vaihtoehto on koristele se Fondat, ennen kuin laitat sen jääkaappiin, kattaa koko kakku konvehti valkoinen. Vaaleanpunainen konvehti voidaan koristella.

Saatat myös olla kiinnostunut: Suositukset järjestää Ensimmäinen ehtoollinen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 48


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة